Reklam
Reklam

Anaokulu öğrencilerinden deprem ve yangın tatbikatı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2016 07:53 tarihinde yayınlandı
0

KASTAMONU ‘nun Cide ilçesinde anaokuluna giden minik öğrenciler deprem ve yangın tatbikatına katıldılar. Olası bir deprem ya da yangın anında neler yapılması gerektiği konusunda minik öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla Celal Ece Anaokulunda tatbikat düzenlendi. Cide Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından düzenlenen tatbikatta minik öğrencilere yangın ve deprem anında ne gibi önlemler alınması gerektiği ve nelerin yapılması gerektiği birebir gösterildi. İtfaiye ve ambulans desteğiyle gerçekleştirilen tatbikatta acil durum sirenlerinin çalınmasıyla öğrenciler okul binasını kısa sürede boşaltarak okul bahçesinde güvenli bir alanda toplandı. Öğrenciler yangın ve deprem anında yapılması gerekenler ve yangın tüpünün kullanımıyla ilgili İtfaiye ekipleri tarafından bilgilendirme yapıldı. Tatbikat uygulamalı yangın tüpü kullanımı ve öğrencilere ambulans ve itfaiye araçlarının tanıtılmasıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin