Reklam
Reklam

ANALİG Yarı Finalleri Start Aldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Haziran, 2022 13:44 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te düzenlenen, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Erkek-Kız Yarı Finallerinin açılış seremonisi yapıldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından Karabük’te başladı.

Açılış seremonisine Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,bSpor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, ANALİG İl Koordinatörü Onur Çelebi, teknik heyetler ve sporcular katıldı.

Karabük’te 3 gün sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 22 İl, 24 kulüp, 400 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı “ANALİG Voleybol Yarı Final” müsabakalarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven; “Sporun tabana yayılması, başarılı sporcular yetiştirmek ve milli takımımızı en üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.

Son 6 ayda ilimizde farklı branşlarda düzenlenen bu müsabakalar çocuklarımızın hem gelişimine katkı sunuyor hem de tüm dünyada ülkemizin bayrağını birinci sıralarda dalgalandırmak için millî takımımıza başarılı sporcular yetiştirmemize olanak sağlıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler son altı ayda Federasyon faaliyetleri, okul sporları ve Analig müsabakaları olmak üzere yaklaşık otuza yakın müsabakaya ve 10.000 üzerinde sporcuya ev sahipliği yaptık. İlimize gelen sporcu ve antrenörlerimizin, müsabakalardan kalan vakitlerinde ilimizin tarihini ve turistlik yerlerini gezerek ilimizi daha yakın tanımalarını istiyoruz.

Müsabakalarda dostluk ve kardeşlik duygusunun yüksek, rekabetin üst seviyelerde olduğu güzel müsabakalar izlediğimizi düşünüyorum. Şimdiden tüm sporcu,antranör ve hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin