Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Haziran, 2022 13:44 tarihinde yayınlandı
0

ANALİG Yarı Finalleri Start Aldı

Karabük’te düzenlenen, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Erkek-Kız Yarı Finallerinin açılış seremonisi yapıldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından Karabük’te başladı.

Açılış seremonisine Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,bSpor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, ANALİG İl Koordinatörü Onur Çelebi, teknik heyetler ve sporcular katıldı.

Karabük’te 3 gün sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 22 İl, 24 kulüp, 400 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı “ANALİG Voleybol Yarı Final” müsabakalarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven; “Sporun tabana yayılması, başarılı sporcular yetiştirmek ve milli takımımızı en üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz.

Son 6 ayda ilimizde farklı branşlarda düzenlenen bu müsabakalar çocuklarımızın hem gelişimine katkı sunuyor hem de tüm dünyada ülkemizin bayrağını birinci sıralarda dalgalandırmak için millî takımımıza başarılı sporcular yetiştirmemize olanak sağlıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler son altı ayda Federasyon faaliyetleri, okul sporları ve Analig müsabakaları olmak üzere yaklaşık otuza yakın müsabakaya ve 10.000 üzerinde sporcuya ev sahipliği yaptık. İlimize gelen sporcu ve antrenörlerimizin, müsabakalardan kalan vakitlerinde ilimizin tarihini ve turistlik yerlerini gezerek ilimizi daha yakın tanımalarını istiyoruz.

Müsabakalarda dostluk ve kardeşlik duygusunun yüksek, rekabetin üst seviyelerde olduğu güzel müsabakalar izlediğimizi düşünüyorum. Şimdiden tüm sporcu,antranör ve hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222222222
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
18 Mayıs, 2026 14:41 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Köse: “Gençlerimize inancımız sonsuzdur”

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayıs 1919’un Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki tarihi rolüne dikkat çekti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının Kurtuluş Savaşı’nın fitilini ateşleyen en önemli dönüm noktası olduğunu vurgulayan Köse, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da büyük bir irade, kararlılık ve vatan sevgisiyle Samsun’a ayak basışı; milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin dönüm noktası olmuştur. Ülkesinin ve milletinin geleceğini aydınlatmak için atılan bu tarihi adım, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiş; umut, cesaret ve bağımsızlık meşalesini tüm yurda yaymıştır.”

“CUMHURİYETİMİZİN İKİNCİ YÜZYILINDA ÇAĞDAŞ İDEALLERLE İLERLEYECEĞİZ”

19 Mayıs ruhunun çağdaş Türkiye idealini ve gençliğe duyulan sarsılmaz güveni simgelediğini belirten Başkan Köse, vizyoner bir yönetim anlayışıyla geleceğe yürümeye kararlı olduklarını ifade etti. Cumhuriyetin kazanımlarını bilim, sanat ve sporla taçlandıracaklarını kaydeden Köse, şunları aktardı:

“19 Mayıs; yalnızca bir başlangıcın değil, aynı zamanda gençliğe duyulan güvenin ve çağdaş Türkiye idealinin simgesidir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği Cumhuriyetimizi; aklın, bilimin, sanatın ve sporun ışığında daha ileriye taşıyacak olan gençlerimize inancımız sonsuzdur. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da birlik, beraberlik ve dayanışma içinde; demokrasiden, özgürlükten ve çağdaş değerlerden ödün vermeden çalışmayı sürdüreceğiz.”

Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, mesajını tüm milli mücadele kahramanlarını anarak ve vatandaşların bayramını kutlayarak şöyle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurtuluş kahramanlarımızı saygı, minnet ve özlemle anıyor; gençlerimizin ve tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” 

Bizi sosyal medyadan takip edin