ANALİG Yarı Finalleri Başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 14:07 tarihinde yayınlandı
0
0

ANALİG Yarı Finalleri Başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Masa Tenisi Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından  başladı.

Açılış seremonisine, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim, ANALİG İl Koordinatörü Onur Çelebi,teknik heyetler ve sporcular katıldı.

3 Gün ilimizde sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 14 il,  23 kulüp, 150 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı “ANALİG Voleybol Çeyrek Final” müsabakalarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor  İl Müdür Vekili Mehmet Özkeskin, bu yıl Federasyon, Okul Sporları ve ANALİG müsabakalarında bir çok organizasyona ev sahipliği yapıldığını ifade ederek, “Bu organizasyonların ana amacı hem sporun tabana yayılması hem de ileri de ülkemiz için takımlarımız için başarılı sporcuların yetişmesine vesile olmak. Bu anlamda ben başta antrenörler idareciler olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  dedi.

Program geçiş seremonisinin ardından oynanan müsabakalar ile devam etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin