Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 14:07 tarihinde yayınlandı
0

ANALİG Yarı Finalleri Başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Masa Tenisi Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından  başladı.

Açılış seremonisine, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim, ANALİG İl Koordinatörü Onur Çelebi,teknik heyetler ve sporcular katıldı.

3 Gün ilimizde sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 14 il,  23 kulüp, 150 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı “ANALİG Voleybol Çeyrek Final” müsabakalarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor  İl Müdür Vekili Mehmet Özkeskin, bu yıl Federasyon, Okul Sporları ve ANALİG müsabakalarında bir çok organizasyona ev sahipliği yapıldığını ifade ederek, “Bu organizasyonların ana amacı hem sporun tabana yayılması hem de ileri de ülkemiz için takımlarımız için başarılı sporcuların yetişmesine vesile olmak. Bu anlamda ben başta antrenörler idareciler olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  dedi.

Program geçiş seremonisinin ardından oynanan müsabakalar ile devam etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin