Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 14:07 tarihinde yayınlandı
0

ANALİG Yarı Finalleri Başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Masa Tenisi Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından  başladı.

Açılış seremonisine, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim, ANALİG İl Koordinatörü Onur Çelebi,teknik heyetler ve sporcular katıldı.

3 Gün ilimizde sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 14 il,  23 kulüp, 150 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı “ANALİG Voleybol Çeyrek Final” müsabakalarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor  İl Müdür Vekili Mehmet Özkeskin, bu yıl Federasyon, Okul Sporları ve ANALİG müsabakalarında bir çok organizasyona ev sahipliği yapıldığını ifade ederek, “Bu organizasyonların ana amacı hem sporun tabana yayılması hem de ileri de ülkemiz için takımlarımız için başarılı sporcuların yetişmesine vesile olmak. Bu anlamda ben başta antrenörler idareciler olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  dedi.

Program geçiş seremonisinin ardından oynanan müsabakalar ile devam etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin