Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 14:07 tarihinde yayınlandı
0

ANALİG Yarı Finalleri Başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Masa Tenisi Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından  başladı.

Açılış seremonisine, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim, ANALİG İl Koordinatörü Onur Çelebi,teknik heyetler ve sporcular katıldı.

3 Gün ilimizde sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 14 il,  23 kulüp, 150 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı “ANALİG Voleybol Çeyrek Final” müsabakalarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor  İl Müdür Vekili Mehmet Özkeskin, bu yıl Federasyon, Okul Sporları ve ANALİG müsabakalarında bir çok organizasyona ev sahipliği yapıldığını ifade ederek, “Bu organizasyonların ana amacı hem sporun tabana yayılması hem de ileri de ülkemiz için takımlarımız için başarılı sporcuların yetişmesine vesile olmak. Bu anlamda ben başta antrenörler idareciler olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  dedi.

Program geçiş seremonisinin ardından oynanan müsabakalar ile devam etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda 14 koyun yaylasinda mendereslerin goruntusu mest etti Eaz2zfSP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da 14 köyün yaylasında mendereslerin görüntüsü mest etti

Bolu’da Sarıalan Yaylası’ndaki menderesler, mayıs karıyla kartpostallık görüntüler oluşturdu. Beyaza bürünen doğa harikası yayla, görenleri kendine hayran bıraktı.

Doğasıyla ünlü Bolu’da, mayıs ayında kış güzelliği yaşanıyor. 14 farklı yaylanın bir araya gelmesiyle oluşan Sarıalan Yaylası’nda dün etkili olan kar yağışı, bölgeyi beyaz örtüyle kapladı. Yaylanın içinden kıvrılarak akan ve görsel bir şölen sunan mendereslerin karlı manzarası fotoğraf tutkunları ve doğaseverler için bulunmaz bir fırsat sundu.

“Asker psikolojisiyle bu güzelliğin farkında değildim”

Bölgeyi gezmek için Kocaeli’den gelen doğasever Emrah Temel, “Daha önce 2000’li yıllarda Bolu Komando Tugayı’nda askerlik yapmıştım. O dönemlerde buraya çıkmak çok nasip oldu ancak o zamanki asker psikolojisiyle bu güzelliğin farkında değildim. Zaman zaman Bolu’ya ziyarete geldiğimde Sarıalan Yaylası’na da mutlaka geliyorum” dedi.

“Bolu’ya beyaz örtü yakışıyor”

Sarıalan’daki mendereslerin etkileyici bir doğa harikası olduğunu vurgulayan Temel, “Mayıs ayında kar görmek enteresan ama her zamanki gibi Bolu ’Boluluğunu’ yaptı. Bolu’ya da yakışan budur, Bolu’ya beyaz örtü yakışıyor” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin