ANALİG Yarı Finalleri Başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 14:07 tarihinde yayınlandı
0
0

ANALİG Yarı Finalleri Başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Masa Tenisi Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından  başladı.

Açılış seremonisine, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim, ANALİG İl Koordinatörü Onur Çelebi,teknik heyetler ve sporcular katıldı.

3 Gün ilimizde sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 14 il,  23 kulüp, 150 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı “ANALİG Voleybol Çeyrek Final” müsabakalarının açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor  İl Müdür Vekili Mehmet Özkeskin, bu yıl Federasyon, Okul Sporları ve ANALİG müsabakalarında bir çok organizasyona ev sahipliği yapıldığını ifade ederek, “Bu organizasyonların ana amacı hem sporun tabana yayılması hem de ileri de ülkemiz için takımlarımız için başarılı sporcuların yetişmesine vesile olmak. Bu anlamda ben başta antrenörler idareciler olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  dedi.

Program geçiş seremonisinin ardından oynanan müsabakalar ile devam etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin