Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Ağustos, 2023 12:28 tarihinde yayınlandı
0

ANALİG Futbol Türkiye Birinciliği Açılış Seremonisi Gerçekleşti

Karabük’te Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Futbol Erkek-Kız Türkiye Birinciliği müsabakaları gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından başladı.

Karabük’ün ev sahipliğinde 19 il, 24 kulüp, 350 sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı 24 Ağustos tarihine kadar devam edecek ANALİG Futbol Türkiye Birinciliği müsabakaları Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük’e gelen spor ekiplerinden bir isteği olduğunu belirterek, “Altı gün boyunca Karabük’ün kültürünü, tarihini, doğasını tanıyacaksınız. Bizler sizi illerinize uğurlarken 350 kültür elçisi olarak uğurlamak istiyoruz” dedi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise bu turnuvada oynayacak oyuncuların Türkiye’nin en iyisi olmak için aşama kaydettiklerini vurgulayarak, “Bu gençlerimizin yurdun dört bir yanından kendi illerinde başarılı olarak artık Türkiye birinciliği için burada. Kendi yaş kategorilerinin en üst düzeydeki sporcular burada yer alıyor” şeklinde konuştu.

Açılış seremonisine Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, kurum müdürleri, teknik heyetler, hakemler ve sporcular katıldı.
Protokol konuşmalarının ardından geçit töreni ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Vali Mustafa Yavuz’un yaptığı başlama vuruşu ile maçlar başladı. Karşılaşmalar 24 Ağustos’a kadar devam edecek. (Haber Merkezi))

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte universite ogrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladilar 3JrmckTt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar

Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.

Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin