blank
Asuman Doğan tarafından
17 Nisan, 2025 14:50 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Anahtar Parti Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun’dan Kurum Ziyaretleri

Anahtar Parti Karabük İl Başkanı Sebahattin Uzun, il kongresini tamamlayarak yeni yönetim kurulunu belirledikten sonra kurum müdürlüklerine ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ı makamında ziyaret eden Uzun, okullardaki eğitim faaliyetleri ve kültürel-sanatsal etkinlikler hakkında sohbet etti. İl Başkanı Uzun, Karabük'teki okulların yurt içindeki turnuva ve yarışmalarda 66 öğrencinin dereceye girdiği bilgisini alarak, eğitimin siyaset üstü bir konu olduğunu vurguladı. Bu başarıların artırılması için Anahtar Parti olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet, İl Müdürü Akbaş’ın başarı dilekleriyle sona erdi.

Uzun, daha sonra İl Müftüsü Ali Erhun’un makamını ziyaret etti. Bu ziyarette de samimi bir ortamda sohbet gerçekleştiren Uzun, Müftülük ziyaretini tamamlamış oldu. Anahtar Parti İl Başkanı Sebahattin Uzun’a bu ziyaretlerde partililerde eşlik etti. Anahtar Parti'nin kurum ziyaretleri devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
12 Mayıs, 2025 13:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Orman Köylüleri Kış Primi Süresinin Uzatılmasını İstiyor

Yenice ilçesinde orman köylüleri, 15 Mayıs’ta sona erecek olan kış primi süresinin uzatılmasını istiyor.

Sürenin bitimine sayılı günler kala zorlu doğa koşulları altında çalışan köylüler, hem orman içindeki hem de ana yollardaki bozuk ulaşım şartlarının işleri daha da zorlaştırdığını belirtiyor.

Orman yollarının ağır kış koşulları nedeniyle bozulduğunu ve kamyonların ilerlemekte büyük güçlük çektiğini dile getiren köylüler, yetkililere çağrıda bulunarak sürenin en az 15 gün daha uzatılmasını talep etti.

Orman köylüleri yaptıkları açıklamada, “Maliyetlerimiz çok arttı. Her yıl kış primi süresinin uzatılması bizi bir nebze olsun rahatlatıyordu. Bu yıl mevsimlerin değişkenliği, aşırı yağışlar ve sürekli kötü hava koşulları nedeniyle işlerimiz daha da zorlaştı. Kış primi süresinin uzatılması hayati önem taşıyor” ifadelerini kullandı. Köylüler, hem ekonomik yükün hafifletilmesi hem de çalışmaların sağlıklı şekilde tamamlanabilmesi için yetkililerin acilen adım atmasını bekliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.