Anadolu Üniversitesi açıköğretim kayıtları başladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Anadolu Üniversitesi açıköğretim kayıtları başladı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programlarına giriş imtihansız müracaat ve kayıt süreçleri başladı.

Karabük AÖF Ofisi tarafından yapılan açıklamada, “2023-2024 Öğretim yılı İkinci Üniversite internet müracaat ve kayıt süreçleri 21 Ağustos Pazartesi günü başlayıp 16 Ekim Pazartesi günü sona erecek. İkinci Üniversite öğrencileri, öğrencilik süreçlerinin tamamını online olarak gerçekleştirebileceği üzere 81 vilayette bulunan Açıköğretim Fakültesi Ofislerinde da takviye alabiliyor. Öğrenciler, imtihanlarına 81 vilayetteki 110 imtihan merkezinden birinde ya da 42 ülkedeki istediğiniz bir imtihan merkezinde girebiliyor” denildi.

Ayrıca programla ilgili, “Kariyerinde yükselmek, ilgi duyduğu kısımda okumak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için Anadolu Üniversitesi açık ve uzaktan eğitimde 40 yılı aşan deneyimi öğrencilere kültürel miras ve turizm idaresinden aşçılığa, İdeolojiden Havacılık İdaresine kadar 39 ön lisans ve 21 lisans programı programında okuma fırsatı sunuyor” sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin