Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2023 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Anadolu Otoyolu’nda iki araç çarpıştı: 5 yaralı

Anadolu Otoyolu’nun Bolu-Düzce il sınırında 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri gelene kadar kazayı gören diğer sürücüler, yaralıları araçlarına aldı.

Kaza, Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinde Bolu-Düzce il sınırında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyreden Halil E. idaresindeki 34 CZR 315 plakalı hafif ticari araç ile Kaynaşlı mevkinde Muhammet C. yönetimindeki 41 TS 440 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Otoyoldaki feci kazayı gören diğer sürücüler emniyet şeridine araçlarını çekerek yaralılara yardım etti. Yardımsever sürücüler, bölgeye sağlık ekipleri gelene kadar yaralıları araçlarına aldı.

Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler Halil E. ve Muhammet C. ile araçlarda yolcu konumunda bulunan Hanife E., Mustafa E. ve Hanım C. ambulanslarla Düzce’deki hastanelere kaldırıldı.

Aracına yaralı vatandaşları alan Ulaş Çarboğa, “Öndeki araçta 3 kişi vardı. Onları çıkardık. Aracımıza aldık. Diğer araca baktık onda da sürücü araca sıkışmıştı. Onu çıkarmak için yardım ettik” dedi.

Bölgede kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla bölgede trafik tekrar normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin