Anadolu Otoyolu’nun Bolu-Düzce il sınırında 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri gelene kadar kazayı gören diğer sürücüler, yaralıları araçlarına aldı.
Kaza, Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinde Bolu-Düzce il sınırında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametinde seyreden Halil E. idaresindeki 34 CZR 315 plakalı hafif ticari araç ile Kaynaşlı mevkinde Muhammet C. yönetimindeki 41 TS 440 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Otoyoldaki feci kazayı gören diğer sürücüler emniyet şeridine araçlarını çekerek yaralılara yardım etti. Yardımsever sürücüler, bölgeye sağlık ekipleri gelene kadar yaralıları araçlarına aldı.
Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler Halil E. ve Muhammet C. ile araçlarda yolcu konumunda bulunan Hanife E., Mustafa E. ve Hanım C. ambulanslarla Düzce’deki hastanelere kaldırıldı.
Aracına yaralı vatandaşları alan Ulaş Çarboğa, “Öndeki araçta 3 kişi vardı. Onları çıkardık. Aracımıza aldık. Diğer araca baktık onda da sürücü araca sıkışmıştı. Onu çıkarmak için yardım ettik” dedi.
Bölgede kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla bölgede trafik tekrar normale döndü.


Anadolu Otoyolu’nda iki araç çarpıştı: 5 yaralı
Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar
Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.
Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

