Anadolu Engelliler Derneği'nden engelli vatandaşa tekerlekli sandalye - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2017 08:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Anadolu Engelliler Derneği’nden engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

ZONGULDAK Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şubesi, engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 5 yıl önce yürüme yetisini kaybeden Saadet Yılmaz’a (60) Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şubesi yetkililerince, hayırseverlerin desteğiyle alınan tekerlekli sandalye temin edildi. Şube Başkanı İsmail Korkut, gazetecilere yaptığı açıklamada gelen talep doğrultusunda engelli vatandaşa tekerlekli sandalyeyi temin ettiklerini söyledi. İlçede tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan engellileri araştırarak hayırseverlerin yardımlarıyla sandalyeleri teslim ettiklerini ifade eden Korkut, “Saadet Yılmaz ablamız yaklaşık 5 yıl önce şeker hastalığından dolayı bir ayağı kesilmiş.Bu süre zarfından eşinden destek alarak yürüyebiliyordu. Tekerlekli sandalyesini vermeye evine gidecektik ama hastanede tedavi olduğunu öğrenince tekerlekli sandalyesini hastanede teslim etmek istedik. Hayırseverlerin desteği ile Derneğimize gönderilen tekerlekli sandalyeleri bizde ihtiyacı olan kişileri araştırarak tespit ediyoruz.Evlerine kadar götürüyoruz” diye konuştu. Saadet Yılmaz ise tekerlekli sandalyeli hediye eden tüm hayırseverlere teşekkür ettiğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycumada 2026 duatlonu coskusu ZyGxUDcF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaycuma’da 2026 Duatlonu Coşkusu

Çaycuma’da düzenlenen 2026 Duatlonu, yoğun katılım ve renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi. İlçede sporseverleri bir araya getiren organizasyon, protokol üyelerinin katılımıyla daha da anlam kazandı.

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, etkinlik alanını ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Yarışmaya katılan sporcularla sohbet eden protokol üyeleri, sporculara başarı dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında yapılan değerlendirmelerde, sporun toplumda yaygınlaştırılmasının ve özellikle gençlerin spora teşvik edilmesinin büyük önem taşıdığı vurgulandı. Organizasyonun, bu anlamda önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.

Etkinlik kapsamında Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya tarafından protokol üyelerine günün anısına plaket takdim edildi. Organizasyon, hem sporcular hem de katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin