Reklam
Reklam

Ana sınıfı öğrencilerinden duygulandıran davranış

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2019 09:28 tarihinde yayınlandı
0

Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi Anasınıfı öğrencileri, “Sevgi Kumbarası” projesi kapsamında parayla doldurdukları kumbarayı Türk Kızılay Karabük Şubesine bağışladılar.

Öğretmenleri öncülüğünde “Sevgi Kumbarası” projesi kapsamında parayla doldurdukları kumbarayı Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Özcan Büyükgenç’e teslim eden Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi Anasınıfı öğrencileri bu davranışları ile duygulandırdı. Öğrencileri makamında ağırlayan Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Özcan Büyükgenç “Kızılay insanların yüreklerini güldürür, insanlara iyilik sever olmayı aşılar. Ancak bugün sizler bizleri sevindirdiniz. Yüreklerimizi güldürdünüz ve gelecek adına sizleri gördükçe bir kez daha ümitlendim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükgenç, çocuklara Türk Kızılay’ının faaliyetleri hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

KTSO Heyeti, Sigorta İzmir Fuar ve Zirvesi’ne katıldı

KTSO Heyeti Sigorta Izmir Fuar ve Zirvesine katildi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Haziran, 2026 12:58 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle düzenlenen Sigorta İzmir Sigorta Paydaşları İş Birliği Fuar ve Zirvesi, 11-13 Haziran 2026 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirildi. Sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincini artırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) da katılım gösterdi.

KTSO’yu temsilen Meclis Başkan Yardımcısı Kamil Ünal, oda üyeleri İsa Demir ve Gaye Koş’un yer aldığı heyet, fuar ve zirve boyunca sektörün önde gelen temsilcileriyle bir araya geldi. Organizasyonda sigortacılık alanındaki güncel gelişmeler, sektörel iş birlikleri ve yenilikçi uygulamalar ele alındı.

Heyet ayrıca, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Levent Korkut ile görüşerek sigorta sektörünün mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu ve karşılıklı istişareler gerçekleştirdi.

Etkinliğin ardından değerlendirmelerde bulunan Kamil Ünal, organizasyonun sigorta sektörü açısından oldukça verimli geçtiğini belirterek, başta TOBB olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin