Ana sınıfı öğrencilerinden duygulandıran davranış - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2019 09:28 tarihinde yayınlandı
0
0

Ana sınıfı öğrencilerinden duygulandıran davranış

Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi Anasınıfı öğrencileri, “Sevgi Kumbarası” projesi kapsamında parayla doldurdukları kumbarayı Türk Kızılay Karabük Şubesine bağışladılar.

Öğretmenleri öncülüğünde “Sevgi Kumbarası” projesi kapsamında parayla doldurdukları kumbarayı Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Özcan Büyükgenç’e teslim eden Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi Anasınıfı öğrencileri bu davranışları ile duygulandırdı. Öğrencileri makamında ağırlayan Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Özcan Büyükgenç “Kızılay insanların yüreklerini güldürür, insanlara iyilik sever olmayı aşılar. Ancak bugün sizler bizleri sevindirdiniz. Yüreklerimizi güldürdünüz ve gelecek adına sizleri gördükçe bir kez daha ümitlendim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükgenç, çocuklara Türk Kızılay’ının faaliyetleri hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin