BARTIN Gençlik Merkezi gönüllü gençleri kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmak için ana cadde üzerinde kitap okuma etkinliği düzenledi.
Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi yetkileri yaptıkları açıklamada,
“Bartın Gençlik Merkezi Gönüllülük Kulübü bünyesindeki gençlerimizle birlikte Türkiye’de kitap okuma oranın düşük olmasına dikkat çekmek ve kitap okuma konusunda farkındalığın sağlanması amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik.
‘Anlamak İçin Oku, Bilmek İçin Oku’ sloganı ile şehrimizin çeşitli bölgelerinde toplu halde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.
Toplu halde kitap okuyan gençlerimize halkın ilgisi yoğundu. Gençlerimize gerçekleştirdikleri anlamlı etkinlik dolayısıyla teşekkür ederiz” denildi.


Ana Caddede Kitap Okudular
Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği
Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.
Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.


