Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Aralık, 2015 08:39 tarihinde yayınlandı
0

Ana Caddede Kitap Okudular

BARTIN Gençlik Merkezi gönüllü gençleri kitap okuma konusunda farkındalık oluşturmak için ana cadde üzerinde kitap okuma etkinliği düzenledi.
Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi yetkileri yaptıkları açıklamada,
“Bartın Gençlik Merkezi Gönüllülük Kulübü bünyesindeki gençlerimizle birlikte Türkiye’de kitap okuma oranın düşük olmasına dikkat çekmek ve kitap okuma konusunda farkındalığın sağlanması amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik.
‘Anlamak İçin Oku, Bilmek İçin Oku’ sloganı ile şehrimizin çeşitli bölgelerinde toplu halde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.
Toplu halde kitap okuyan gençlerimize halkın ilgisi yoğundu. Gençlerimize gerçekleştirdikleri anlamlı etkinlik dolayısıyla teşekkür ederiz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kent konseyinden kizilay subesine ziyaret WaSZvjAW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret

Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin