Ameliyatı için Özel Medikar Hastanesini tercih etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ağustos, 2017 13:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Ameliyatı için Özel Medikar Hastanesini tercih etti

İstanbul’da Koroner Anjio olan 62 yaşındaki Mesut Küçükyayla By pass ameliyatı için Medikar Hastanesinde görev yapan Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Caner Arslan’ı tercih etti.

Sağlığı için çok araştırma yaptığını belirten Küçükyayla; “ By pass olmama karar verildi.Ben de sağlığımı uzman ellere teslim etmek için yaptığım araştırma da Medikar hastanesini ve Doç.Dr. Caner Arslan ve ekbinin dallarında başarılı ve iyi olduklarını öğrendim. Karabük’ten bir kaç arkadaşım da tavsiye etti. Bende İstanbul’dan Karabük’e by pass olmaya geldim. İyi ki gelmişim ve hocamlarıma ameliyat olmuşum.Medikar hastanesi gerçekten 5 yıldızlı bir otel gibi konforlu ve büyük kentlerdeki hastaneleri aratmayan bir hastane.Doç.Dr. Caner Arslan,Op.Dr. Hasan Öner’e,ekiplerine, 5.kat ve tüm hastane personeline teşekkür ederim.İstanbul’da herkese tavsiye edeceğim” dedi.

Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan ise; “Mesut Küçükyayla bey İstanbul dan bize by pass olmaya geldi.Başarılı bir şekilde ameliyatı gerçekleştirdik.Mesut bey gayet iyi.By pass olmak için hastane ve ekibim adına teşekkür eder,sağlıklı bir yaşam dileriz. Ekibimle birlikte hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları için 24 saat görev başındayız” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin