Ameliyatı için Özel Medikar Hastanesini tercih etti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ağustos, 2017 13:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Ameliyatı için Özel Medikar Hastanesini tercih etti

İstanbul’da Koroner Anjio olan 62 yaşındaki Mesut Küçükyayla By pass ameliyatı için Medikar Hastanesinde görev yapan Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Caner Arslan’ı tercih etti.

Sağlığı için çok araştırma yaptığını belirten Küçükyayla; “ By pass olmama karar verildi.Ben de sağlığımı uzman ellere teslim etmek için yaptığım araştırma da Medikar hastanesini ve Doç.Dr. Caner Arslan ve ekbinin dallarında başarılı ve iyi olduklarını öğrendim. Karabük’ten bir kaç arkadaşım da tavsiye etti. Bende İstanbul’dan Karabük’e by pass olmaya geldim. İyi ki gelmişim ve hocamlarıma ameliyat olmuşum.Medikar hastanesi gerçekten 5 yıldızlı bir otel gibi konforlu ve büyük kentlerdeki hastaneleri aratmayan bir hastane.Doç.Dr. Caner Arslan,Op.Dr. Hasan Öner’e,ekiplerine, 5.kat ve tüm hastane personeline teşekkür ederim.İstanbul’da herkese tavsiye edeceğim” dedi.

Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan ise; “Mesut Küçükyayla bey İstanbul dan bize by pass olmaya geldi.Başarılı bir şekilde ameliyatı gerçekleştirdik.Mesut bey gayet iyi.By pass olmak için hastane ve ekibim adına teşekkür eder,sağlıklı bir yaşam dileriz. Ekibimle birlikte hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları için 24 saat görev başındayız” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
nasadaki turk bilim adami dr umut yildiz omude evrenin sirlarini anlatti XV4YclRY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

NASA’daki Türk bilim adamı Dr. Umut Yıldız, OMÜ’de evrenin sırlarını anlattı

NASA bünyesindeki Jet İtki Laboratuvarı’nda (JPL) uzun yıllar derin uzay iletişimi ve büyük veri analizi üzerine çalışmalar yürüten astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) düzenlenen konferansta öğrencilerle bir araya geldi. “Evrenin Doğumu ve Ölümü” başlıklı etkinlikte, kozmik süreçler ve modern bilimin temel sorunları ele alındı.

OMÜ Fizik Topluluğu ve OMÜ Gözlemevi iş birliğiyle UZEM Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Yardımcı Alper Kesten, Fen Fakültesi Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ufuk Çoruh, Astronomi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Metin Yavuz’un yanı sıra çok sayıda akademisyen, lise ve üniversite öğrencisi katıldı. Konferansta, evrenin başlangıcından nihai kaderine kadar uzanan geniş bir yelpazede güncel bilimsel veriler paylaşıldı.

“Bilim cevaplardan çok sorularla ilerler”

Konferansın açılışında konuşan OMÜ Fen Fakültesi Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ufuk Çoruh, bilimin yalnızca bilgi üretme süreci değil, sistematik bir düşünme biçimi olduğunu vurguladı. Bilimsel yöntemin insanlık için en güvenilir rehber olduğunu belirten Çoruh, “Eğer evrenin bir başlangıcı varsa, öncesinde ne vardı? Bilim, hazır cevaplardan ziyade doğru soruları sorabilme yeteneğiyle gelişir. Belki de bu salon, gelecekte evrenin sırlarını çözecek fikirlerin ilk kez filizlendiği ana tanıklık edecektir” dedi.

Dr. Umut Yıldız OMÜ’de evrenin sırlarını anlattı

Türkiye’ye döndükten sonra uzay ekosistemine katkı sağlamak amacıyla çeşitli teknoloji firmalarında üst düzey bilimsel sorumluluklar üstlenen Dr. Umut Yıldız, “Evrenin Doğumu ve Ölümü” başlıklı ilgi çeken sunumunu kendine has üslubuyla dinleyicileriyle paylaştı. Konferansta, evrenin başlangıcından nihai kaderine kadar uzanan geniş bir yelpazede güncel bilimsel veriler ele alındı.

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) bünyesinde Bilim İletişimi Direktörü ve öğretim elemanı olarak görev yapan Yıldız, güncel çalışmalarına dair bilgiler verdiği konferansta bilimsel bilginin toplumun her kesimine ulaşması için yürüttüğü çalışmaları sürdüreceğini ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Kesten’in de katılarak emeği geçenlere teşekkür ettiği program, plaket töreniyle sona erdi. Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin