blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Aralık, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amatör maçta saha karıştı, polis ekipleri güçlükle ayırdı

Kastamonu’da oynanan Bölgesel Amatör Lig maçı sonunda futbolcular arasında çıkan ve sahaya giren taraftarların da dahil olduğu arbede kameraya yansıdı. Yaşanan kavga polis ekiplerinin müdahalesi ile ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup 13. hafta mücadelesinde Taşköprüspor ile Eflanispor arasında oynanan karşılaşma 2-2’lik skorla bitti. Taşköprüspor İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmanın son anlarında Taşköprüspor kalecisi topla uzaklaşmak isterken baskı yapan Eflanispor oyuncusu Mikail Efe Kartal’a çarpan topun ağlara gitmesi sebebiyle karşılaşmanın sonunda Taşköprüspor ile Eflanispor futbolcuları arasında tartışma çıktı. Taraftarların da dahil olması ile tartışma arbedeye dönüştü. Kavga araya giren polis ekipleri tarafından güçlükle ayrıldı. Güzergah güvenliği sağlanmasının ardından Eflanispor takımı ilçeden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kırklar Dağı Mescidi çıkan yangında kül oldu

Trabzon-Bayburt hududunda, 3 bin 100 rakımda bulunan Kırklar Dağı Mescidi, bu akşam çıkan yangında kül oldu.
Alınan bilgiye nazaran, yörede manevi bir merkez olarak kabul edilen Kırklar Dağı Mescidi’nde bu akşam bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında büyük kısmı ahşap alan tarihi mescid alevlere teslim olurken, yangına rüzgar nedeniyle müdahale edilemedi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Yüzyıllardır yöre halkı tarafından manevi bir merkez olarak kabul edilen Kırklar Dağı, yörede "Kırkların buluşma yeri" inancıyla anılıyordu.
Son yıllarda birçok kişi için uğrak bir nokta haline gelen Kırklar Dağı, hem inanç turizmi hem de tabiat turizmi açısından öne çıkıyordu. Bölge, kuvvetli parkurlarıyla yerli ve yabancı dağcıların rotasında da yeralıyordu.

Bizi sosyal medyadan takip edin