Amasya’yı fırtına vurdu: Devrilen ağacın dallarını vatandaş kesti - Karabük Haber Postası
amasyayi firtina vurdu devrilen agacin dallarini vatandas kesti
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2024 08:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’yı fırtına vurdu: Devrilen ağacın dallarını vatandaş kesti

Amasya’da geç saatlerde fırtınanın etkili olduğu anlarda bir evin çatısında yangın çıktı, sokaktaki ağaç ise yola devrildi. Yolu kapatan ağacın dallarını ise hızar motoruyla bir vatandaş kesti.

Edinilen bilgiye göre, Cevizdibi Mahallesi Ömer Hayyam Sokak’ta Hasan Kaya’ya ait evin çatısında yangın çıktı. Fırtınanın etkili olduğu anlarda çatıyı saran alevlere Suluova Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Amasya Şeker Fabrikası itfaiye biriminin de destek olmasıyla birlikte alevler fırtınaya rağmen kontrol altına alınarak söndürüldü.

Devrilen ağacın dallarını hıza motoruyla vatandaş kesti

Fırtına, Hacıhayta Mahallesi Kerkük Sokakta bir ağacı kökünden söktü. Yolu kapatan ağacın dallarını mahalle sakinlerinden Orhan Önder hızar motoruyla kesti. Esnaf olan Önder, itfaiye ekipleri gelmeden ağacın dallarını kesip yolun trafiğe açılmasını sağladı. Önder, “İtfaiyeyi çağırmadım. Yangına müdahale ediyorlardı. Ben ağacı kaldırıp yolu açtım” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin