Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
amasyada otomobiller kafa kafaya carpisti 7 yarali 2nqwJqZJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ocak, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0

Amasya’da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Amasya’nın Suluova ilçesinde 2 arabanın baş başa çarpıştığı kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı. Araçlardan birinin savrulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye nazaran, Eski Çeltek Mahallesi’nde Deniz Koç’un (28) kullandığı 34 KVN 193 plakalı Volkswagen Polo marka araba ile karşı istikametten gelen Niyazi Gobel’in (35) yönetimindeki 05 RE 112 plakalı Volkswagen Passat marka araba baş başa çarpıştı.

Kazada şoförlerin yanı sıra Meltem Merve Urfalı ile öbür arabadaki birebir aileden Fadime (63), Cahit (35), Bilge (35) ve Ayaz Bulut Göbel (4) yaralandı. İtfaiyeciler tarafından araçlardan çıkartılan yaralılar acil sıhhat takımları tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Fadime Gobel’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Çarpışma sonrası arabalardan birinin savrulma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karaca tarlada otlandi kurt ise kar altinda yiyecek aradi wHmekP1Y
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karaca tarlada otlandı, kurt ise kar altında yiyecek aradı

Karabük’ün Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde yaban hayatına ait dikkat çeken görüntüler kaydedildi. Safranbolu’da tarlaya inen bir karaca kayda alınırken, Eskipazar’da ise karlı arazide yiyecek arayan kurt fotokapanla görüntülendi.

Safranbolu ilçesinde doğa çekimi yapan vahşi yaşam fotoğrafçısı Ömer Faruk Korkmaz, tarlada otlayan bir karacayı fark etti. Sessizliğini koruyarak hayvanın doğal davranışlarını bozmayan Korkmaz, karacayı fotoğraf makinesiyle görüntüledi. Görüntülerde, taze otlarla beslenen karacanın zaman zaman başını kaldırarak çevresini kontrol ettiği görüldü. Bir süre tarlada kalan karaca, daha sonra ormanlık alana yönelerek gözden kayboldu.

Eskipazar ilçesine bağlı Çakmakkaya Yaylası’nda ise karla kaplı arazide yiyecek arayan bir kurt, bölgeye yerleştirilen fotokapanlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kurdun ormanlık alandan çıkarak karlı zeminde bir süre dolaştığı ve çevresini kokladığı yer aldı. Yiyecek aradığı değerlendirilen kurt, daha sonra sis altında ağaçların arasına girerek gözden kayboldu.

Kaydedilen görüntüler, Karabük’ün zengin yaban hayatını bir kez daha ortaya koyarken, bölgedeki biyolojik çeşitliliğin korunmasının önemine dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin