Amasya’nın Suluova ilçesinde 2 arabanın baş başa çarpıştığı kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı. Araçlardan birinin savrulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye nazaran, Eski Çeltek Mahallesi’nde Deniz Koç’un (28) kullandığı 34 KVN 193 plakalı Volkswagen Polo marka araba ile karşı istikametten gelen Niyazi Gobel’in (35) yönetimindeki 05 RE 112 plakalı Volkswagen Passat marka araba baş başa çarpıştı.
Kazada şoförlerin yanı sıra Meltem Merve Urfalı ile öbür arabadaki birebir aileden Fadime (63), Cahit (35), Bilge (35) ve Ayaz Bulut Göbel (4) yaralandı. İtfaiyeciler tarafından araçlardan çıkartılan yaralılar acil sıhhat takımları tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Fadime Gobel’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Çarpışma sonrası arabalardan birinin savrulma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Amasya’da otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı
Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret
Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.
Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.
Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

