Amasya’da lastiği patlayan tıra çarpan otomobil paramparça oldu: 1 ölü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da lastiği patlayan tıra çarpan otomobil paramparça oldu: 1 ölü

Amasya’da yolda lastiği patlayan tırın dorsesine çarparak parçalanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çorum istikametinden Amasya’nın Merzifon ilçesi yönüne doğru giden Buğra Yılmaz idaresindeki 19 ACS 292 plakalı otomobil, lastiğinin patlaması sonucu yolda duran Erdinç A.’nın kullandığı 52 BB 359 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Tırın altına girerek parçalanan otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine acil yardım ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücüsünün cenazesi, yapılan inceleme sonrası hurdaya dönen araçtan çıkartılarak hastane morguna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin