Reklam
Reklam
amasyada gocuk 2 kisi toprak altinda uVJaRevZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ocak, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0

Amasya’da göçük: 2 kişi toprak altında

Amasya Valiliği, köyde su kuyusu açma çalışması sırasında meydana gelen göçükte 2 kişinin toprak altında kaldığını bildirdi.

Amasya Valiliği’nden bahisle ilgili yapılan açıklamada, “Bugün saat 16.52’de 112 Acil Davet Merkezimize, Merkez ilçemize bağlı Uygur köyünde su kuyusu açma çalışması esnasında meydana gelen göçükte 2 kişinin toprak altında kaldığı bildirilmiştir. Olay yerine acilen AFAD, itfaiye, sıhhat ve jandarma grupları sevk edilmiş ve kurtarma çalışmalarına başlanmış olup, Valimiz Lider Bakan da yerinde sevk ve yönetim için bölgeye intikal etmiştir” denildi.

Toprak altında kalan çalışanların isimlerinin Sezgin Eser ve Aytekin Er olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin