Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2015 08:12 tarihinde yayınlandı
0

Amasra’da Su Arızaları Gideriliyor

BARTIN Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, ilçede meydana gelen su arızalarını gidermek için çalışmalara başlandığını açıkladı.
Bartın’da Amasra Belediyesi tarafından hasar gören su hatlarının onarımlarına başlandı.
Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, çalışmalar kapsamında 10 tane daha su patlağı tespit ettiklerini belirterek şöyle konuştu: “İlçemiz Selahattin Eyüce Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan içme suyu isale hattı, tünel yapımı sırasındaki ağır hafriyat kamyonları nedeniyle tahribata uğradığından, bu hat güzergahı üzerinde sık sık arızalar meydana gelmekte ve ilçemizin çok yoğun olduğu zamanlarda ilçe merkezimize bazı aralıklarda su verilememekteydi. Bu doğrultuda Belediyemizce yaklaşık 580,00 metrelik içme suyu hattındaki boruların değişimi için Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünden yardım talebinde bulunulmuş ve onaylanan ödenek talebine istinaden içme suyu boru hattının yenilenmesi çalışmalarına başlanılmıştır. Bu çalışmalar sırasında Belediye ekiplerimizce mevcut hat üzerinde 10 adet su patlağı daha tespit edilerek, su kayıp kaçak oranımızda azaltılmıştır. İçme suyu boru hattının yaklaşık 250 metrelik kısmı tamamlanmış olup,Amasra Belediyesi olarak çalışmalarımız devam etmektedir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9ac5d3b 84de 4287 9e7d 7cfa6fb4517d
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
07 Mayıs, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı
0

ATATÜRK’E HAKARET CEZASIZ MI KALDI?

Atatürk paylaşımıyla gündeme gelen Sağlık-Sen Yöneticisinin Belediye ziyareti tepki çekti

Geçmiş yıllarda Mustafa Kemal Atatürk hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımı nedeniyle kamuoyunda tartışmalara neden olan Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Karabük Şube Başkan Yardımcısı Nurettin Çamlıca’nın, Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş ile birlikte Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’yı ziyaret etmesi yeni tepkilere yol açtı.

Yaklaşık üç yıl önce Çamlıca’nın kişisel X hesabından yaptığı ve daha sonra kaldırıldığı belirtilen paylaşımda, Atatürk hakkında “İslami yönü iyi değil”, “İslam’ı yok etmiş” ve “İslam düşmanı” gibi ifadeler kullandığı öne sürülmüştü. Söz konusu görüntülerde ayrıca Çamlıca’nın, Atatürk’ün eleştirilemeyeceği yönündeki toplumsal yaklaşımı sorguladığı ve Cumhuriyet’in kurucusunu yalnızca askeri yönüyle başarılı bulduğunu ifade ettiği görülmüştü.

Paylaşımın kamuoyunda geniş yankı uyandırmasının ardından Sağlık-Sen Karabük Şubesi Yönetim Kurulu olağanüstü toplanmış, Nurettin Çamlıca hakkında disiplin süreci başlatılmıştı. Hazırlanan disiplin dosyasının, sendikanın en üst karar organlarından biri olan Genel Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiği açıklanmış, Çamlıca’nın ihraç edilebileceği yönünde değerlendirmeler yapılmıştı.

Ancak aradan geçen sürede Çamlıca’nın Sağlık-Sen Karabük Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğü öğrenildi. Son olarak Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sezgin Aydoğmuş’un Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’ya gerçekleştirdiği ziyarette Çamlıca’nın da yer alması, çeşitli kesimlerin yeniden tepkisini çekti.

Kamuoyunda oluşan eleştirilerde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk hakkında yapılan söz konusu paylaşımlara rağmen Çamlıca’nın görevine devam etmesi tartışma konusu oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin