Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mayıs, 2015 08:12 tarihinde yayınlandı
0

Amasra’da Su Arızaları Gideriliyor

BARTIN Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, ilçede meydana gelen su arızalarını gidermek için çalışmalara başlandığını açıkladı.
Bartın’da Amasra Belediyesi tarafından hasar gören su hatlarının onarımlarına başlandı.
Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, çalışmalar kapsamında 10 tane daha su patlağı tespit ettiklerini belirterek şöyle konuştu: “İlçemiz Selahattin Eyüce Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan içme suyu isale hattı, tünel yapımı sırasındaki ağır hafriyat kamyonları nedeniyle tahribata uğradığından, bu hat güzergahı üzerinde sık sık arızalar meydana gelmekte ve ilçemizin çok yoğun olduğu zamanlarda ilçe merkezimize bazı aralıklarda su verilememekteydi. Bu doğrultuda Belediyemizce yaklaşık 580,00 metrelik içme suyu hattındaki boruların değişimi için Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünden yardım talebinde bulunulmuş ve onaylanan ödenek talebine istinaden içme suyu boru hattının yenilenmesi çalışmalarına başlanılmıştır. Bu çalışmalar sırasında Belediye ekiplerimizce mevcut hat üzerinde 10 adet su patlağı daha tespit edilerek, su kayıp kaçak oranımızda azaltılmıştır. İçme suyu boru hattının yaklaşık 250 metrelik kısmı tamamlanmış olup,Amasra Belediyesi olarak çalışmalarımız devam etmektedir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
mayis ayinda yagan karin tadini dogada yuruyerek cikardilar GfdHf2LY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Mayıs ayında yağan karın tadını doğada yürüyerek çıkardılar

Çorum’da mayıs ayında yağan kar ortaya mest eden görüntüler çıkardı. Vatandaşlar ise karla kaplanan doğada yürüyüş yaptı.

Çorum’da hafta sonu hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesinin ardından kar yağışı etkili oldu. Kar yağışıyla birlikte yüksek rakımlı bölgeler beyaz örtüyle kaplandı. Çorum’un Mecitözü ilçesinde sonbahar ve ilkbahar renkleri ile karın buluşması ortaya mest eden görüntüler çıkardı. Doğaseverler de mayıs ayında kışı aratmayan doğada yürüyüş yaptı. Bölgeyi ziyaret eden vatandaşlar, ortaya çıkan manzara karşısında mest olduklarını ifade etti.

“Güzel bir rotadaydık”

Çorum Doğa Kulübü tarafından düzenlenen yürüyüşe liderlik eden Ümit Tiryaki, yürüyüşe kar yağışı eşliğinde başladıklarını dile getirerek, “Bugün yürüyüşümüze liderlik ettim. Her hafta sonu doğadayız. Herkesi doğaya bekliyoruz. Çorum Merkez ve bütün ilçelerine giderek yürüyüşler düzenliyoruz. Doğada eğlenceli vakit geçirdiğimiz gibi doğanın önemini de anlatmaya çalışıyoruz, doğanın temiz kalmasını sağlıyoruz. Bu hafta da güzel bir rotadaydık. Hıdırlık Göleti mevkiinde bir yürüyüş düzenledik. Yürüyüşümüz yukarıda karla başladı. En son gölet kenarında hafif bir yağmurla karşılaştık. Herkesi bekleriz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin