Reklam
Reklam

Amasra’da Sağlık Hareketi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 07:39 tarihinde yayınlandı
0

BARTIN Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Amasra’da otizm, fiziksel aktivite, ve tuz konularında etkinlik düzenlendi.
Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube personeli tarafından Amasra’da otizm farkındalık, fiziksel aktivite ve tuz konuları ile ilgili halka yönelik etkinlik yapıldı.
Etkinlik kapsamında ilgili konularda broşür dağıtılarak halk bilgilendirildi. Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri bu tarz etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu

kastamonuda kacakcilik operasyonu IXWfkATh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin