BARTIN Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Amasra’da otizm, fiziksel aktivite, ve tuz konularında etkinlik düzenlendi.
Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube personeli tarafından Amasra’da otizm farkındalık, fiziksel aktivite ve tuz konuları ile ilgili halka yönelik etkinlik yapıldı.
Etkinlik kapsamında ilgili konularda broşür dağıtılarak halk bilgilendirildi. Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri bu tarz etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Amasra’da Sağlık Hareketi
0
0
Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.
Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.


