BARTIN Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Amasra’da otizm, fiziksel aktivite, ve tuz konularında etkinlik düzenlendi.
Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube personeli tarafından Amasra’da otizm farkındalık, fiziksel aktivite ve tuz konuları ile ilgili halka yönelik etkinlik yapıldı.
Etkinlik kapsamında ilgili konularda broşür dağıtılarak halk bilgilendirildi. Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri bu tarz etkinliklerin devam edeceğini söyledi.


0
Amasra’da Sağlık Hareketi
0
0
Amasya’da köy yolunda heyelan
Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.


