Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 07:39 tarihinde yayınlandı
0

Amasra’da Sağlık Hareketi

BARTIN Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Amasra’da otizm, fiziksel aktivite, ve tuz konularında etkinlik düzenlendi.
Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube personeli tarafından Amasra’da otizm farkındalık, fiziksel aktivite ve tuz konuları ile ilgili halka yönelik etkinlik yapıldı.
Etkinlik kapsamında ilgili konularda broşür dağıtılarak halk bilgilendirildi. Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri bu tarz etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin