Amasra Horhor deresinde incelemeler yapıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Haziran, 2023 11:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra Horhor deresinde incelemeler yapıldı

AK Parti Bartın milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra’da yaşanan taşkın sonrasında sürdürülen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.
Milletvekili Aldatmaz tarihi ilçenin bayram tatiline hazır olduğunu söyledi. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ilçedeki temizlik ve bayram tatili için sürdürülen hazırlıkları yerinde Amasra kaymakamı Kadir Perçi Ak Parti Yasar Arslan ve İl genel meclisi başkanı Kenan Dursun ile birlikte inceledi.
Taşkınlardan etkilenen Kum mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Aldatmaz yaşanan su taşkınları sonrasında devletin tüm imkanlarının Amasra için seferber edildiğini ifade ederek, “Nice medeniyetlere ev sahipliği yapan tarihi ve turistik ilçemiz Amasra’da yaşanan selden etkilenen vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tamamlanan ve sona yaklaşan çalışmaları da yerinde inceledik. Fatih Sultan Mehmet’in Çeşm-i Cihan’ı, dünyanın gözbebeği Amasra’mızda yaraların hızla sarılması noktasında devletimizin tüm imkanları seferber edildi. Bartın Valiliği koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşlarımızla sürdürülen temizlik çalışmalarıyla selin izleri sadece bir kaç gün içerisinde silinerek Amasra’mız bayram tatili için hazır hale getirildi. Kurban Bayramı boyunca yüzbinlerce ziyaretçi ağırlayacak olan Amasra ilçemizde gerekli önlem ve tedbirlerde alınmış durumda. İlçemizdeki turizm faaliyetleri aksamadan sürecek. Yaşanan sel sonrasında Amasra’da sürdürülen çalışmalara destek veren ve çalışmalarda görev alan tüm personele teşekkür ediyorum. Bir kez daha ilçe sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tutuklandigini ogrenen supheli adliyede camdan atladi ByTLcvgm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuklandığını öğrenen şüpheli adliyede camdan atladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrendikten sonra adliye binasında camdan atlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, S.K.’nın adresinde yapılan aramada yaklaşık 100 gram uyuşturucu madde ile 45 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, gece saatlerinde avukatına intihar edebileceğini söylediği öne sürülen S.K., sabah saatlerinde sulh ceza hakimliğindeki işlemlerinin ardından tutuklandığını öğrenince panik halde koşarak adliye binasının camından kendini aşağı bıraktı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan S.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin