ALZHEİMER DERNEĞİ Karabük’te büro açıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mayıs, 2014 15:03 tarihinde yayınlandı
0
0

ALZHEİMER DERNEĞİ Karabük’te büro açıyor

Geçtiğimiz Mart ayı başında kurulan ve kurulur kurulmaz 22 Mart tarihinde Karabük Üniversitesinde yaptığı etkinlikle tanıtımını yapan Alzheimer Derneği çok yakında Karabük’teki bürosunu da açacak. Safranbolu’daki bürosunu açan Dernek, Karabük’te de Gazi Paşa caddesinde bürosunu açacak.

Alzheimer Hastaları ile  yakınlarının hayatlarını kolaylaştıracak bilgiler sunan denek, 25 Mayıs tahinide Huzur evinde bir program düzenleyecek. Alzheimer Hastası ve yakınlarına dernekle ilgili bilgiyi ve iletişim adresini www.karabuk-alzheimer-derneği.gen.tr adresinden alabilirler. Ayrıca Derneğin Facebook adresi de bulunuyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
toptan ali osmanlari cogaltmamiz lazim VWzGY7pa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Toptan, “Ali Osman’ları Çoğaltmamız Lazım”

Çaycuma’da, Doç. Dr. Hikmet Yazıcı’nın Avukat Ali Osman Odabaş’ın yaşamını konu alan kitabının tanıtım toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma Belediyesi Çarşamba Salonu’nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, “Cumhuriyet çok başarılı oldu ancak daha gidecek yolumuz var. Bunun için Ali Osman Odabaş’ları çoğaltmamız lazım.” dedi.

Programda konuşan yazar Hikmet Yazıcı, eserin klasik bir biyografi olmadığını belirterek, Odabaş’ın hayatının “sessizce iyilik yapmanın ve paylaşmanın” önemli bir örneği olduğunu ifade etti.

Avukat Ali Osman Odabaş ise Yolgeçen köyünden çıktığını hiç unutmadığını vurgulayarak, yıllardır kazandığını topluma geri verdiğini ve kapısını çalan kimseyi geri çevirmediğini söyledi.

Toplantıya protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonunda düzenlenen imza gününde yaklaşık 200 kitap okurlarla buluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin