Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mayıs, 2014 15:03 tarihinde yayınlandı
0

ALZHEİMER DERNEĞİ Karabük’te büro açıyor

Geçtiğimiz Mart ayı başında kurulan ve kurulur kurulmaz 22 Mart tarihinde Karabük Üniversitesinde yaptığı etkinlikle tanıtımını yapan Alzheimer Derneği çok yakında Karabük’teki bürosunu da açacak. Safranbolu’daki bürosunu açan Dernek, Karabük’te de Gazi Paşa caddesinde bürosunu açacak.

Alzheimer Hastaları ile  yakınlarının hayatlarını kolaylaştıracak bilgiler sunan denek, 25 Mayıs tahinide Huzur evinde bir program düzenleyecek. Alzheimer Hastası ve yakınlarına dernekle ilgili bilgiyi ve iletişim adresini www.karabuk-alzheimer-derneği.gen.tr adresinden alabilirler. Ayrıca Derneğin Facebook adresi de bulunuyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 10:47 tarihinde yayınlandı
0

Kızıl Şahin tedavisinin ardından doğaya salındı

Safranbolu ilçesinde bitkin halde bulunan kızıl şahin, tedavi ve rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından yeniden doğaya bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre, Yazıköy köyünde hareket edemeyen bir kızıl şahin bulan vatandaşlar durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Karabük Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, bitkin haldeki şahini teslim alarak veteriner kliniğine götürdü.

Burada gerekli tedavi ve bakım sürecinden geçirilen kızıl şahin, sağlığına kavuşmasının ardından doğal yaşam alanına salındı.

Müdürlük görevlileri, yaban hayvanlarının bu tür durumlarda vatandaşlar tarafından bilinçli şekilde ilgili kurumlara bildirilmesinin büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin