ALZHEİMER DERNEĞİ Karabük’te büro açıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Mayıs, 2014 15:03 tarihinde yayınlandı
0
0

ALZHEİMER DERNEĞİ Karabük’te büro açıyor

Geçtiğimiz Mart ayı başında kurulan ve kurulur kurulmaz 22 Mart tarihinde Karabük Üniversitesinde yaptığı etkinlikle tanıtımını yapan Alzheimer Derneği çok yakında Karabük’teki bürosunu da açacak. Safranbolu’daki bürosunu açan Dernek, Karabük’te de Gazi Paşa caddesinde bürosunu açacak.

Alzheimer Hastaları ile  yakınlarının hayatlarını kolaylaştıracak bilgiler sunan denek, 25 Mayıs tahinide Huzur evinde bir program düzenleyecek. Alzheimer Hastası ve yakınlarına dernekle ilgili bilgiyi ve iletişim adresini www.karabuk-alzheimer-derneği.gen.tr adresinden alabilirler. Ayrıca Derneğin Facebook adresi de bulunuyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 13:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te öğrencilerden öğretmenlerine anlamlı sürpriz

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da okullara yönelik saldırıların ardından Karabük‘te lise öğrencileri, öğretmenlerine moral vermek için hazırladıkları sürprizle dayanışma örneği sergiledi.
Karabük‘te Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi 10/B sınıfı öğrencileri, son günlerde okullara yönelik yaşanan üzücü olaylara kayıtsız kalmayarak anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler, öğretmenlerine moral vermek amacıyla sınıfça bir araya gelerek çiçek aldı. Hazırlıklarını gizlilik içinde sürdüren öğrencilerin sürprizi, öğretmenleri duygulandırırken yüzlerde tebessüm oluşturdu. Gerçekleştirilen etkinlik öğrenciler tarafından video haline getirilerek kayıt altına alındı. Okulun sosyal medya hesabında paylaşılan görüntüler kısa sürede beğeni topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin