Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, alt yapı iyileştirme çalışmalarının yapıldığı sanayi bölgesinde temizlik çalışmalarına başladı.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Sanayi bölgesinde yapılan çalışmalardan dolayı meydana gelen çöplerin temizliğinin ardından yıkama çalışmaları da tamamlandı” denildi.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de tüm personel ile görev başında olduklarını daha temiz ve refah bir Safranbolu için çalıştıklarını söyledi. Sanayi bölgesindeki asfalt çalışmalarında ise son aşamaya gelindiğini hatırlatan Başkan Köse, “İlçemize yakışan daha temiz, göze daha hoş gelen bir çalışma alanı oluşturuldu. Burada sanayi esnafımızın hoşgörüsü ve desteği göz ardı edilemez. Elektrik, doğal gaz gibi alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlamada da son aşamaya gelindiği için Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı arkadaşlarımız burada güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm ilçede çalışmalarımıza ilk günkü şevk ve azimle devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


Altyapı iyileştirmesi yapılan sanayi bölgesinde temizlik çalışması yapıldı
Orman yolunda çamura saplanan aracın yardımına ekipler yetişti
Karabük’ün Eskipazar ilçesinde orman yolunda çamura saplanarak mahsur kalan ailenin aracı, Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, bayram ziyareti amacıyla aileleriyle birlikte bölgeye gelen vatandaşların aracı, yağışların etkisiyle çamurlaşan orman yolunda ilerleyemeyerek mahsur kaldı.
İhbar üzerine harekete geçen Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Ekiplerin yürüttüğü çalışma sonucu araç bulunduğu yerden çıkarıldı.
Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı olayda, araçta bulunan aile güvenli şekilde yoluna devam etti.
Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların özellikle yağış sonrası orman yollarında dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.


