Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Altınpınar Limni Gölü el değmemiş doğasıyla hayran bırakıyor

Gümüşhane’nin Torul ilçesindeki Altınpınar köyünde bulunan Altınpınar Limni Gölü el değmemiş doğası, etrafındaki ormanları, civarındaki otantik yaylaları ve doğal güzellikleriyle görenleri büyülüyor.
Gümüşhane’nin turizmdeki parlayan yıldızı Torul ilçesindeki Altınpınar köyünde bulunan ve Zigana dağının eteklerindeki Limni Gölü Tabiat Parkı ile aynı isimli Altınpınar Limni Gölü el değmemiş doğası, etrafındaki ormanları, civarındaki otantik yaylaları ve doğal güzellikleriyle görenleri büyülüyor. Denizden bin 880 metre yükseklikte, Gümüşhane’ye 37, Torul ilçesine ise 15 kilometre uzaklıktaki gölün el değmemiş doğası ve kamp alanları ziyaretçileri kendisine adeta hayran bırakıyor.

“Çadırları göl kenarına kurup, göl manzarasıyla uyanıyorsunuz”
Ankara’dan gölü ziyaret etmek için gelen İpek Ereli, “Ben burayı çok güzel buldum doğayla iç içe. Herhangi bir tesis kurulmamış ve bunun böyle olması bence daha güzel çünkü doğallığı bozmuyor. Çadırları direk göl kenarına kurarak kamp yapabiliyorsun, uyandığında göl manzarasıyla uyanıyorsun. Doğayla iç içe olmaması ve insanların yığılmamış olması burayı daha güzel yapıyor” diye konuştu.
“Altınpınar Limni Gölü’nün el değmemiş doğasının bozulmaması gerekiyor”
Kamp yapmak için Altınpınar Limni Gölü’nü tercih eden Ali Çetinel, “Doğal güzellikleri ve tabiatıyla bence herkesin gelip görmesi gereken harika bir yer. Buranın kesinlikle bozulmaması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.