Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Nisan, 2019 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Altınöz: “Seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun”

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Karabük Belediye Başkanı seçilen Rafet Vergili’yi, seçilen ilçe Belediye Başkanlarını ve Yortan Belde Belediye Başkanını tebrik ederek, Karabük’e hayırlı olmasını diledi.

Altınöz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karabüklü, Safranbolulu, Yenice’li, Eskipazarlı, Eflanili,Ovacıklı ve Yortan pazarlı hemşerilerimizi en içten dileklerimle selamlıyorum. Yerel seçimlerde seçilen Başta Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili olmak üzere tüm Belediye Başkanlarını tebrik ediyorum. Yine seçilen il genel ve Belediye Meclis üyelerini, Muhtarlarımızı Tebrik ediyorum.  Seçimlerde gayret gösteren tüm adaylarımızı, İl ve İlçe Teşkilatlarımızın fedakar mensupları, Gençlik ve Kadın kollarımızın vefakar ve cefakar mensuplarını ve belli bir görevi olmadan çalışmalarda katkı ve destek veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 3-4 aydır yürüttüğümüz seçim kampanyamızda bize destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. İnandığı lider ve davası için Bayrağımızı, davamızı, ülkemizi, memleketimizi daha ileriye taşımak adına yaptığımız uzun soluklu çalışmalarda, yorulmadınız gece ve gündüz demeden kapı kapı dolaştınız. Allah her birinizden razı olsun.” dedi.

Altınöz, milletin siyasi iradesini özgürce ortaya koyduğunu ve demokrasinin kazandığını ifade ederek, “ Herzaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edeceğiz. Tek temennimiz seçimin kentimize yakışır bir şekilde huzur içerisinde ve demokratik bir ortamda geçmiş olmasıdır. Seçim sonuçlarının Ülkemize, Milletimize ve Partimize hayırlar getirmesi dileklerimle teşekkür ediyor, her birinize ayrı ayrı şükran’larımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin