Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Nisan, 2019 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Altınöz: “Seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun”

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Karabük Belediye Başkanı seçilen Rafet Vergili’yi, seçilen ilçe Belediye Başkanlarını ve Yortan Belde Belediye Başkanını tebrik ederek, Karabük’e hayırlı olmasını diledi.

Altınöz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karabüklü, Safranbolulu, Yenice’li, Eskipazarlı, Eflanili,Ovacıklı ve Yortan pazarlı hemşerilerimizi en içten dileklerimle selamlıyorum. Yerel seçimlerde seçilen Başta Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili olmak üzere tüm Belediye Başkanlarını tebrik ediyorum. Yine seçilen il genel ve Belediye Meclis üyelerini, Muhtarlarımızı Tebrik ediyorum.  Seçimlerde gayret gösteren tüm adaylarımızı, İl ve İlçe Teşkilatlarımızın fedakar mensupları, Gençlik ve Kadın kollarımızın vefakar ve cefakar mensuplarını ve belli bir görevi olmadan çalışmalarda katkı ve destek veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 3-4 aydır yürüttüğümüz seçim kampanyamızda bize destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. İnandığı lider ve davası için Bayrağımızı, davamızı, ülkemizi, memleketimizi daha ileriye taşımak adına yaptığımız uzun soluklu çalışmalarda, yorulmadınız gece ve gündüz demeden kapı kapı dolaştınız. Allah her birinizden razı olsun.” dedi.

Altınöz, milletin siyasi iradesini özgürce ortaya koyduğunu ve demokrasinin kazandığını ifade ederek, “ Herzaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edeceğiz. Tek temennimiz seçimin kentimize yakışır bir şekilde huzur içerisinde ve demokratik bir ortamda geçmiş olmasıdır. Seçim sonuçlarının Ülkemize, Milletimize ve Partimize hayırlar getirmesi dileklerimle teşekkür ediyor, her birinize ayrı ayrı şükran’larımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5f006679 e247 4ff9 8d97 d60813d8f5c3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Mayıs, 2026 11:02 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti heyeti Hıdırellez’de köy köy gezdi

Karabük’te AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Hıdırellez dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Baharın müjdecisi ve bolluğun simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez, bu yıl da Karabük’te köy etkinlikleriyle kutlandı. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte il genelindeki çeşitli köylerde düzenlenen Hıdırellez programlarına katıldı.

Anadolu inancına göre darda kalanların imdadına yetişen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas peygamberin yeryüzünde buluştukları gün olarak kabul edilen Hıdırellez’de, AK Parti heyeti birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.

Heyet, Karabük merkeze bağlı Acıöz ve Başköy köyü ile Safranbolu ilçesine bağlı Karıt, Tokatlı, Toprakcuma ve Karapınar, Eskipazar’a bağlı Doğancılar, Eflani ilçesine bağlı Güngören ve Ulugeçit köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Etkinliklerde vatandaşlarla sohbet eden AK Parti heyeti, Hıdırellez’in Anadolu’nun köklü kültürel miraslarından biri olduğuna dikkat çekti. Ziyaretlere AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin