Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Nisan, 2019 14:13 tarihinde yayınlandı
0

Altınöz: “Seçim sonuçları milletimize hayırlı olsun”

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Karabük Belediye Başkanı seçilen Rafet Vergili’yi, seçilen ilçe Belediye Başkanlarını ve Yortan Belde Belediye Başkanını tebrik ederek, Karabük’e hayırlı olmasını diledi.

Altınöz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karabüklü, Safranbolulu, Yenice’li, Eskipazarlı, Eflanili,Ovacıklı ve Yortan pazarlı hemşerilerimizi en içten dileklerimle selamlıyorum. Yerel seçimlerde seçilen Başta Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili olmak üzere tüm Belediye Başkanlarını tebrik ediyorum. Yine seçilen il genel ve Belediye Meclis üyelerini, Muhtarlarımızı Tebrik ediyorum.  Seçimlerde gayret gösteren tüm adaylarımızı, İl ve İlçe Teşkilatlarımızın fedakar mensupları, Gençlik ve Kadın kollarımızın vefakar ve cefakar mensuplarını ve belli bir görevi olmadan çalışmalarda katkı ve destek veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 3-4 aydır yürüttüğümüz seçim kampanyamızda bize destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. İnandığı lider ve davası için Bayrağımızı, davamızı, ülkemizi, memleketimizi daha ileriye taşımak adına yaptığımız uzun soluklu çalışmalarda, yorulmadınız gece ve gündüz demeden kapı kapı dolaştınız. Allah her birinizden razı olsun.” dedi.

Altınöz, milletin siyasi iradesini özgürce ortaya koyduğunu ve demokrasinin kazandığını ifade ederek, “ Herzaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devam edeceğiz. Tek temennimiz seçimin kentimize yakışır bir şekilde huzur içerisinde ve demokratik bir ortamda geçmiş olmasıdır. Seçim sonuçlarının Ülkemize, Milletimize ve Partimize hayırlar getirmesi dileklerimle teşekkür ediyor, her birinize ayrı ayrı şükran’larımı, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
barulu ogrenciler dogal golette kano egitimi aldi aF72xHZt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ’lü öğrenciler doğal gölette kano eğitimi aldı

BARTIN (İHA) – Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Kutlubey Yerleşkesi’nde bulunan doğal gölette düzenlenen etkinlikte kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenirken doğayla iç içe eğitim deneyimi yaşadı.

Bartın Üniversitesinde sürdürülebilirlik vizyonu ve “Yeşil Kampüs” çalışmaları kapsamında öğrencilerin doğayla etkileşimini artırmaya yönelik etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri, Doç. Dr. Ayça Genç tarafından yürütülen Egzersiz ve Yaşam Koçluğu dersi kapsamında düzenlenen kano etkinliğine katıldı.

Kutlubey Yerleşkesi’nde eğitim ortamı olarak da kullanılan doğal gölette gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, kano sporunun temel tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu. Etkinlikte kürek çekme teknikleri, denge kontrolü, yön verme ve ekip koordinasyonu gibi temel beceriler uygulamalı olarak anlatıldı.

Takım çalışması ve koordinasyon becerilerini geliştirme imkânı bulan öğrenciler, doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlik sayesinde hem sportif hem de akademik açıdan farklı bir öğrenme deneyimi yaşadı.

Farklı spor branşlarının tanıtılması ve antrenör adaylarının uygulamalı eğitim modeliyle yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliğin, öğrencilerin mesleki gelişimlerine ve kişisel deneyimlerine katkı sağladığı belirtildi.

Bartın Üniversitesinin, yerleşkelerinde bulunan doğal ve yeşil alanları eğitim süreçlerine dâhil ederek öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ortamına taşımaya yönelik çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin