Karabük Postası tarafından
03 Haziran, 2014 13:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Altın Safran İÖO Geleneksel Pilav Günü Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Safranbolu Altın Safran ilköğretim Okulu tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Pilav Günü yoğun katılımla ve öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri ile yapıldı. Safranbolu Belediyesinin de destek verdiği etkinlikte önce ilköğretim okullarında eğitim gören minik öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi açılışı yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin tarafından yapılan sergi açılışına özellikle velilerin ilgisi hayli yoğun oldu. Serginin ardından okul bahçesinde pilav ikramı ve öğrencilerin gösterilerine geçildi. Minik öğrencilerin birbirinden güzel gösteri ve dansları uzun süre alkış aldı. Açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Ayşegül Yılmaz "geleneksel pilav günümüze katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimiz sunuyoruz. Özellikle bizlerden desteklerini esirgemeyen Kaymakamlığımıza, Belediyemize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz" dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin, çocuklara hitaben "hepinizle gurur duyuyorum. Gerek gösterileriniz, gerek serginiz ve en önemlisi eğitimdeki başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum" dedi. Yoğun iş temposundan dolayı programa katılamayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise yaptığı yazılı açıklamada; " Okul İdaremizi, Okul Aile Birliğimizi ve her şeyden önemlisi sevgili yavrularımızı açacakları ve birbirinden güzel olduğundan emin olduğum sergilerinden ve eğitimdeki yüzümüzü güldüren başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bu yıl çocuklarımızın yanlarında bulunamamanın üzüntüsünü yaşıyor ancak onların eğitim ve sportif çalışmalarında her zaman destek olmaya devam edeceğimi hatırlatır, öncelikle gelenekselleşen bu güzel günde emeği geçen herkese teşekkür eder, çocuklarımızın gözlerinden öperim. Başarılarınızın devamı dilekleri ile " dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
02 Şubat, 2026 13:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

GSİM’de spor faaliyetleri etkinliği masaya yatırıldı

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM) bünyesinde, spor faaliyetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla Spor Servisi Birimi toplantısı düzenlendi.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Serdar Ali Osman Sevim ile birim personeli katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müdürü Coşkun Güven, il genelinde yürütülen spor faaliyetleri, devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Güven, özellikle okul sporları faaliyetleri, yetenek taraması çalışmaları, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi, GSB Spor Okulları ve İlkokullarda Spor Dalı Projesinin çocuklar ve gençlerin spora yönlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Projelerin sahada daha etkin bir şekilde uygulanabilmesi için tüm birimlerin koordinasyon içinde çalışmasının gerekliliğine dikkat çeken Güven, özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti. Karşılıklı görüş alışverişi ve yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin