Safranbolu ilçesinde, bu yıl 22’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’ kapsamında ünlü şarkıcı Şevval Sam sahne aldı.
Kültürel Miras ve Korumacılık ana teması ile 22. kez kapılarını sanatseverlere açan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali dolu dolu etkinliklerle kutlandı. Festival kapsamında DJ ve rap performanslarının ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Şevval Sam hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü şarkıcı meydanı dolduran vatandaşları coşturdu. Birbirinden güzel şarkıları hayranları ile söyleyen Sam, Safranbolulara unutulamayacak bir gece yaşattı.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından ünlü sanatçıya Safranbolu’ya özgü tarihi ev maketi ve çiçek takdim edildi.


Altın Safran Belgesel Film Festivali Şevval Sam konseri ile sona erdi
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.


