Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Eylül, 2021 08:22 tarihinde yayınlandı
0

Altı  Derneğin Projesine Hibe Desteği

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü PRODES programları çerçevesinde Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü AB ve Dış İlişkiler Bürosu ile Karabük İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü işbirliği ile ilimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik olarak ilk defa düzenlenen Avrupa Birliği, Büyükelçilikler, Bakanlıklar ve diğer Hibe Fonlarına proje hazırlama eğitimi olan “ Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” sonrasında hazırlanan 6 projenin tamamı başarılı olarak değerlendirilerek hibe almaya hak kazandı.

Desteklenmeye uygun görülen projelerle ilgili olarak Valilik Toplantı Salonunda Proje Sözleşmeleri imza töreni düzenlendi.

Törene Vali Fuat Gürel’in yanı sıra, İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci,  İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Fikret Erdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü AB ve Dış İlişkiler Bürosu Proje Koordinatörü Ekrem Değirmenci ve Dernek Yöneticileri katıldı.

Karabük Etkin Kadınlar Derneğinin “Üreten Eller Mutlu Gönüller” projesi, Karabük Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin “Engelliye Yapılan Yatırım, İnsanlığın Geleceğine Yapılan Yatırımdır” projesi, Karabük Girişimci Kadınlar Derneğinin “Kadınlarda Var” projesi, Safran Akademi Spor Kulübü Derneğinin “Yaşam İçin Spor, Spor İçin Yaşam” projesi, Cumayanı Köyü Eğitimi Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin “Gençliği İyiye Yönelten İnsanlığı İyiye Yöneltir” projesi ve Karabük Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin “Afrika’dan Karabük’e Can Kardeşimle” projesi yapılan değerlendirmeler sonucunda başarılı olarak değerlendirilmiş ve hibe almaya hak kazanmıştır.

Dernek Yöneticileri ile birlikte Proje Sözleşmelerini imzalayan Vali Fuat Gürel, “İnşallah proje aşamasında ve proje nihayetinde sizlerle birlikte olmak isteriz. Proje hazırlamamış olsanız bu sonuçlar ortaya çıkmazdı, o yüzden talep etmekte fayda var, sizler talep ettiniz ve kazandınız. İnşallah sonuçları itibariyle de güzel işlere vesile olursunuz. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Fikret Erdoğan, İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci, AB ve Dış İlişkiler Bürosu Proje Koordinatörü Ekrem Değirmenci ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda silahli saldiri duzenlenen is yerinde kimyasal sizinti 3rwL5eKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin