Alkollü yabancı uyruklu gence sokak ortasında meydan dayağı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2023 15:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Alkollü yabancı uyruklu gence sokak ortasında meydan dayağı

Karabük’te bir kişi, kendisine ‘şekil yaptığını’ iddia ettiği yabancı uyruklu alkollü üniversite öğrencisini sokak ortasında yumruk ve tekmelerle dövdü. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu ile saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı 04.30 sıralarında merkeze bağlı 100. Yıl mahallesinde meydana geldi. Afrika’dan geldiğini ve üniversitede okuduğunu söyleyen ve aynı zamanda alkollü olan gence yol ortasında bir başka genç önce yardım etmek istedi. ‘Evine getireyim, sabah 5 oldu. Uykum var, ölüyorum uykusuzluktan’ dedikten sonra Afrikalı gence bana şekil mi yapıyorsun diyerek saldırmaya başladı. Küfürler ederek, yumruklayıp, yerde sürüklediği şahıs ise, “ Ben size ne yaptım” demesine rağmen şiddete maruz kalmaya devam etti. Kolundan tutarak ağaçlık alana sürüklediği genci, burada da dövmeye eden şahıs, tekrar yol ortasına getirdiği genci yere yatırarak dövmeye devam etti. Alkollü olan ve tanımadığı şahıstan yumruk ve tekmeler yiyen Afrikalı genç, “Ben buraya okumaya geldim. Afrika’dan buraya okumaya geldim” demesine rağmen yerde sürüklenen genci, bu sırada sesleri duyup gelen başka gençler kurtardı. Afrikalı genci dakikalarca döven şahıs ise, olay yerinden uzaklaştı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile samsunda mn7gOqzb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rus turistler aylar sonra kruvaziyer ile Samsun’da

Türkiye ile Rusya arasındaki deniz turizmi yeniden hareketlenirken, Rus turistleri taşıyan Astoria Grande aylar sonra Samsun’a demirledi. 856’sı yolcu olmak üzere toplam bin 300 kişilik kafile, kente turizm açısından canlılık getirdi.

Sochi Limanı’ndan hareket eden kruvaziyer; İzmir, İstanbul ve Bartın duraklarının ardından sabah saatlerinde Samsun Limanı’na ulaştı. Liman işlemlerinin tamamlanmasının ardından gemiden inen turistler, vakit kaybetmeden kenti keşfetmeye başladı.

Ziyaretçiler en çok Atakum sahili, Amisos Tepesi ve Bandırma Vapuru Müzesi’ne ilgi gösterirken, şehir merkezindeki alışveriş noktalarında da yoğunluk oluşturdu. Turistlerin bir kısmı ise düzenlenen turlarla Samsun’un ilçelerindeki turistik alanları gezdi.

Günün ilerleyen saatlerinde Samsun’dan ayrılması planlanan kruvaziyer, rotasını Trabzon’a çevirecek. Buradaki ziyaretin ardından gemi, yeniden Rusya’ya dönerek Türkiye turunu tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin