Reklam
Reklam
alkollu ve ehliyetsiz surucunun kullandigi arac kontrolden cikip karsi seride gecti tOSMTVEm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2025 08:15 tarihinde yayınlandı
0

Alkollü ve ehliyetsiz sürücünün kullandığı araç kontrolden çıkıp karşı şeride geçti

Düzce’de alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlenen bir şoförün kullandığı araç denetimden çıkıp karşı şeride geçti. Kazada bir kişi yaralandı.

Kaza D-100 karayolu kervan mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Kaynaşlı’dan Düzce istikametine seyir halinde olan Yakup Günseçkin yönetimindeki 34 YJ 6211 plakalı Mitsubishi marka minibüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında karşı şeride geçti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Yaralı şoför polis takımlarınca alkol denetimi yapılmasının akabinde sıhhat gruplarınca hastaneye kaldırıldı. Kaza sebebiyle tek şeritten verilen yol aracın kaldırılmasının akabinde olağan seyrine döndü. Kazada şoför yaralanırken şoförün 1.29 promil alkollü olduğu ve ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Araç yediemin otoparkına çekilirken şoföre 27 bin 944 lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekli ogrenci ilceye sampiyon olarak dondu QTjJp8iP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü

Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında Devrekli öğrenci ilçeye şampiyon olarak döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencisi Sakarya’da yapılan spor karşılaşmalarında elde ettiği başarı ile okuluna şampiyon olarak döndü.

Sakarya’da gerçekleştirilen ve Zonguldak’tan da birçok öğrencinin katıldığı Wushu Kung-fu Okul Sporları karşılaşmalarında Çaydeğirmeni Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi Öğrencisi Elanur Akkurt okuluna şampiyonluk kazandırdı.

Antrenör Bekir Kaya nezaretinde yarışmalara katılan Meslek Lisesi Öğrencisi Akkurt bu başarısı ile okuluna şampiyon olarak dönerken, çalıştırıcı ve sporcu genç kız okul idarecileri tarafından karşılandı.

Oklundan bir şampiyonun çıkmasından dolayı gururlandıklarını ifade eden Okul Müdürü Musa Eren,” Öncelikle öğrencimizi ve karşılaşmalara hazırlayan çalıştırıcı arkadaşımızı tebrik ediyorum. Okulumuz adına şampiyonluk bizim için önemli bir olaydır. Bu tür sonuçların öğrencilerimizden devamını diliyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin