Karabük’te alkolü sürücü park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı.
Elinden bilgiye göre kaza, Aydınlıkevler Horasanlı Caddesi üzerinde meydana geldi. A.C. idaresindeki 78 SJ 831 plakalı Tofaş marka otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 78 AS 336 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan S.Ö. ve S.Y. isimli iki şahıs yaralanırken sürücü kazayı yara almadan kurtardı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan trafik polisleri yaptığı kontrolde sürücünün 1.59 promil alkollü olduğunu tespit etti. Sürücü A.C.’ye alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulanırken otomobil ise çekici yardımıyla kaldırıldı. (İHA)


Alkollü Sürücü Park Halindeki Kamyona Çarptı
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.


