Alkollü sürücü otomobili ile orta refüje çıktı, hafif sıyrıklarla kurtuldu - Karabük Haber Postası
alkollu surucu otomobili ile orta refuje cikti hafif siyriklarla kurtuldu KTBm9nNe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Alkollü sürücü otomobili ile orta refüje çıktı, hafif sıyrıklarla kurtuldu

Çorum’da denetimden çıkarak orta refüje çıkan arabanın şoförü kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Alkollü olduğu tespit edilen şoföre cezai süreç uygulandı.

Kaza, Bahabey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, C.A. (46) yönetimindeki 19 ADN 036 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda orta refüje çıktı. Kazada araba şoförü hafif sıyrıklarla kurtulurken arabada maddi hasar meydana geldi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından hafif yaralı olan şoföre müdahale edildi. Hastaneye gitmek istemeyen şoförün yapılan denetimlerde 1.74 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şoföre cezai süreç uygulanırken, araba cazip yardımı ile otoparka kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
22 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Nisan, 2026 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, Baro Başkanlığı’nı ziyaret etti

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Barosu’nu ziyaret ederek kentte sunulan adli ve hukuki hizmetler hakkında bilgi aldı. Ziyarette, Baro Başkanı Emrah Köklü ev sahipliği yaptı.

Gerçekleşen görüşmede, il genelinde yürütülen adli hizmetler, avukatlık mesleğinin icrası ve vatandaşların adalete erişiminin daha etkin ve hızlı bir şekilde sağlanmasına yönelik çalışmalar ele alındı. Baro Başkanı Köklü, yürütülen faaliyetler ve mevcut durum hakkında Vali Çağatay’a kapsamlı bilgiler sundu.

Vali Çağatay ise nazik ev sahipliği dolayısıyla Baro Başkanı Köklü’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin