Çorum’da denetimden çıkarak orta refüje çıkan arabanın şoförü kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Alkollü olduğu tespit edilen şoföre cezai süreç uygulandı.
Kaza, Bahabey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, C.A. (46) yönetimindeki 19 ADN 036 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda orta refüje çıktı. Kazada araba şoförü hafif sıyrıklarla kurtulurken arabada maddi hasar meydana geldi.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından hafif yaralı olan şoföre müdahale edildi. Hastaneye gitmek istemeyen şoförün yapılan denetimlerde 1.74 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şoföre cezai süreç uygulanırken, araba cazip yardımı ile otoparka kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Alkollü sürücü otomobili ile orta refüje çıktı, hafif sıyrıklarla kurtuldu
Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.
CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

