Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2017 14:12 tarihinde yayınlandı
0

Alkollü sürücü dehşeti 

340 Promil alkollü sürücü şoför değiştirirken yakalandı

Karabük’te daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el koyulan sürücü, yine alkollü direksiyon başına geçince kaza yaptı. 340 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücü hiçbir şey olmamış gibi otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Şahıs, direksiyona başka birini geçirmeye çalışırken yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İsmail K. yönetimindeki 06 BS 0997 plakalı otomobil, kent girişindeki KARDEMİR kavşağına geldiği sırada kontrolsüz bir şekilde yola çıkarak, Safranbolu’dan şehir merkezi istikametine gitmekte olan Soner Gülyeri’nin kullandığı 78 BE 196 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, refüje çarparak güçlükle durabildi.
Kazanın ardından olay yerinden kaçmaya çalışan İsmail K.’nın peşine kazaya tanıklık eden sivil polis ekipleri düştü. İsmail K., bir süre sonra kenara çektiği otomobilinde beraberindeki İsa S.’ye direksiyonu teslim etmeye çalışırken ekiplerce yakalandı.
340 promil alkollü olduğu tespit edilen ve ehliyetsiz araç kullanan şahıs gözaltına alındı. İsmail K.’nın daha önce de birçok defa alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi.
KAZA ANI MOBESE
Kaza anı ise çevredeki MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, İsmail K. yönetimindeki 06 BS 0997 plakalı otomobilin hızla kavşağa girdiği ve kazaya neden olduğu, daha sonra hiç durmadan olay yerinden uzaklaştığı, kazaya tanık olan sivil bir polis ekibinin de siyah bir araçla peşinden gittiği görünüyor. Soner Gülyeri’nin kullandığı otomobilin ise kendi ekseninde bir kaç defa döndükten sonra refüje çarparak güçlükle durduğu an kameralara yansıyor.
Öte yandan Gülyeri ve yanındakilerin otomobilden çıkarak yolun karşına geçmeye çalıştıkları esnada yine aynı kavşakta bir başka aracın daha kontrolsüz şekilde yola çıktığı ve kazadan son anda kurtuldukları da kameralara yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak kent merkezinde yagis etkili oldu a2zrJa9i
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak kent merkezinde yağış etkili oldu

Zonguldak kent merkezinde aniden başlayan yoğun yağış nedeniyle tedbirsiz yakalanan vatandaşlar bina saçakları ve tentelerin altına sığındı.

Zonguldak şehir merkezinde gün içinde aniden yoğunlaşan yağmur, günlük yaşamda aksamalara yol açtı. Yağmura yakalanan bölge sakinleri, ıslanmamak için dükkan önlerindeki saçakların ve brandaların altına sığınarak korunmaya çalıştı.

Yağışın miktarını artırmasıyla beraber sokaktaki çok sayıda kişi koşarak kapalı alanlara ulaşmak için çaba sarf etti. Kentin işlek noktalarında yağmura yakalananlar bir süre hava şartlarının normale dönmesini bekledi. Meteorolojik verilere göre kentte hava sıcaklığı 17 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 88’e ulaştığı bölgede, rüzgar hızı saatte 16 kilometre, yağış ihtimali ise yüzde 73 olarak tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin