Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0

Alkollü şoför polislere güç anlar yaşattı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde polis tarafından durdurulan aracın şoförü, alkolmetreyi üflememek için her yolu denedi.

Olay, gece saatlerinde Nihat Kantarcı (Seka) Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, T.M. hakimiyetindeki 06 GR 209 plakalı Honda marka arabası ile caddede seyir halindeyken denetim yapan trafik polisleri tarafından durduruldu. Şoförün kuşkulu hallerinden ötürü polis takımları şahıs ve araç üzerinde ağırlaşarak inceleme yaptı. Aracından inen T.M. polise dakikalarca reaksiyon gösterdi. Akabinde takımlara hakaret ederek eliyle polis aracına vurmaya başladı. Alkollü olduğu belirtilen şoför T.M. destek olarak gelen polis gruplarınca gözaltına alınarak karakola götürüldü. Araç ayrıntılı incelendikten sonra alımlı çağırılarak olay yerinden kaldırıldı.

Gözaltına alınan T.M.’nin daha evvel kimi kabahatlerden belgesi olduğu ve alkollü araç kullanmaktan ise ehliyetinin 6 ay müddet ile el konulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak polis soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ereglide motosiklet denetimi trafik ekipleri goz actirmadi 9P52rimb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Ereğli’de motosiklet denetimi: Trafik ekipleri göz açtırmadı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından motosiklet uygulaması gerçekleştirildi. İlçe genelinde yapılan denetimlerde motosiklet sürücüleri tek tek kontrol edildi.

Ekipler tarafından yapılan uygulamalarda sürücülerin ehliyet, ruhsat, kask ve evrak kontrolleri yapılırken, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde ekiplerin dikkatli çalışması gözlerden kaçmadı.

Havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet kullanımının artış göstermesi üzerine denetimlerin sıklaştırıldığı öğrenilirken, yetkililer sürücülere trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu.

Öte yandan, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte motosiklet kullanımındaki artış nedeniyle ilçe genelinde uygulama ve denetimlerin artarak devam etmesinin beklendiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin