Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ağustos, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
0

Alkollü şoför polislere güç anlar yaşattı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde polis tarafından durdurulan aracın şoförü, alkolmetreyi üflememek için her yolu denedi.

Olay, gece saatlerinde Nihat Kantarcı (Seka) Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, T.M. hakimiyetindeki 06 GR 209 plakalı Honda marka arabası ile caddede seyir halindeyken denetim yapan trafik polisleri tarafından durduruldu. Şoförün kuşkulu hallerinden ötürü polis takımları şahıs ve araç üzerinde ağırlaşarak inceleme yaptı. Aracından inen T.M. polise dakikalarca reaksiyon gösterdi. Akabinde takımlara hakaret ederek eliyle polis aracına vurmaya başladı. Alkollü olduğu belirtilen şoför T.M. destek olarak gelen polis gruplarınca gözaltına alınarak karakola götürüldü. Araç ayrıntılı incelendikten sonra alımlı çağırılarak olay yerinden kaldırıldı.

Gözaltına alınan T.M.’nin daha evvel kimi kabahatlerden belgesi olduğu ve alkollü araç kullanmaktan ise ehliyetinin 6 ay müddet ile el konulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak polis soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin