Reklam
Reklam
alkollu otomobil surucusunun carptigi motosikletli genc hayatini kaybetti p6jB25RI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Alkollü otomobil sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti

Çorum’da arabanın çarptığı motosikletli genç, yaklaşık 250 metre sürüklendiği aracın altında can verdi. 2.77 promil alkollü olduğu tespit edilen araba şoförü gözaltına alındı.

Kaza, Mehmet Akif Ersoy 3. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İ.G. (40) yönetimindeki 06 BSR 534 plakalı BMV marka araba, caddede seyir halinde olan Mert Ali Y. (16) idaresindeki motosiklete çarptı. Arabanın altına giren Mert Ali Y. yaklaşık 250 metre sürüklendi. M.A.Y.’nin aracın altında sıkıştığı kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sıhhat ve Çorum Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi.

Hayatını kaybettiği belirlendi

Olay yerine gelen itfaiye takımları aracın altında sıkışan Mert Ali Y.’yi kurtarmak için çalışma başlattı. Takımların çalışması sonucunda aracın altından çıkartılan Mert Ali Y.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Mert Ali Y.’nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin akabinde Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Öte yandan, polis takımları tarafından olay yerinde incelemelerde bulunuldu. Gruplar tarafından yapılan denetimlerde araba şoförü İ.G.’nin 277 promil alkollü olduğu belirlendi. İ.G. polis takımlarınca gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta asiri yagislar erkenci kirazi vurdu 8ZBr5t7U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta aşırı yağışlar erkenci kirazı vurdu

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle erkenci kirazlar dalında zarar gördü. Üreticiler 2 yıldır üst üste erkenci kirazdan zarar gördüklerini belirtti.

Tokat’ta son aylarda etkili olan yoğun yağışlar, kirazı etkiledi. Kentte taşkın nedeniyle birçok tarım arazisi sular altında kalırken, Büyükyıldız beldesinde yetiştirilen erkenci kirazlar da aşırı yağıştan olumsuz etkilendi. Birçok üreticinin kirazları dalında zarar gördü.

Beldede çiftçilikle uğraşan Alaattin Öncü’ye ait 65 adet erkenci kiraz ağacındaki meyveler, yağmur nedeniyle dalında yarıldı. Bölgede geç hasat edilen kiraz çeşitleri için ise şimdilik risk bulunmadığı öğrenildi.

“Erkenci kirazlar komple yarıldı”

Geçtiğimiz yıl yaşanan don olayında ürün alamadıklarını belirten üretici Alaattin Öncü, bu yıl da aşırı yağış nedeniyle büyük zarar yaşadıklarını söyledi. Bahçesindeki kirazları gösteren Öncü, meyvelerin pazara sunulamayacak hale geldiğini ifade etti.

Öncü, “Bir buçuk aydır yağmur yağıyor. Kirazlarda yenecek durum hiç kalmadı. Gördüğünüz gibi komple yarıldı. Erkenci kiraz umutları bitti. Geçen sene don komple vurdu. Bir gram bile hasat alamadık. Bu sene de erişen kirazları yağmur patlattı, erkenci kiraz yine yok. Arkasından gelen geç kirazlarda şu an bir sorun yok. Ama erkenci kirazlar komple patladı, yarıldı. Satılacak, tezgaha koyulacak kiraz değil” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin