Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
alkollu otomobil surucusunun carptigi motosikletli genc hayatini kaybetti p6jB25RI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Alkollü otomobil sürücüsünün çarptığı motosikletli genç hayatını kaybetti

Çorum’da arabanın çarptığı motosikletli genç, yaklaşık 250 metre sürüklendiği aracın altında can verdi. 2.77 promil alkollü olduğu tespit edilen araba şoförü gözaltına alındı.

Kaza, Mehmet Akif Ersoy 3. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İ.G. (40) yönetimindeki 06 BSR 534 plakalı BMV marka araba, caddede seyir halinde olan Mert Ali Y. (16) idaresindeki motosiklete çarptı. Arabanın altına giren Mert Ali Y. yaklaşık 250 metre sürüklendi. M.A.Y.’nin aracın altında sıkıştığı kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sıhhat ve Çorum Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi.

Hayatını kaybettiği belirlendi

Olay yerine gelen itfaiye takımları aracın altında sıkışan Mert Ali Y.’yi kurtarmak için çalışma başlattı. Takımların çalışması sonucunda aracın altından çıkartılan Mert Ali Y.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Mert Ali Y.’nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin akabinde Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Öte yandan, polis takımları tarafından olay yerinde incelemelerde bulunuldu. Gruplar tarafından yapılan denetimlerde araba şoförü İ.G.’nin 277 promil alkollü olduğu belirlendi. İ.G. polis takımlarınca gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alapli balikci tezgahlarinda cesit bitti mezgit fiyati 500 liraya cikti kipO5zBc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı balıkçı tezgahlarında çeşit bitti mezgit fiyatı 500 liraya çıktı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 15 Nisan’da başlayan av yasağının ardından azalan balık çeşitliliği fiyatların hızla yükselmesine neden oldu.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 15 Nisan tarihinde başlayan av yasağı, balıkçı tezgahlarındaki ürün çeşitliliğini doğrudan etkiledi. Önceki senelerde aynı dönemde yaklaşık 10 farklı türün yer aldığı tezgahlarda şu an sadece mezgit yoğunluğu yaşanıyor. Denizden çıkan ürün miktarındaki düşüş sebebiyle tezgahlarda daha çok kültür balıkları yer buluyor.

Mezgitin kilogram fiyatı bir ayda 500 liraya çıktı

Batı Karadeniz bölgesinde kısıtlı imkanlarla avlanan az sayıdaki tekne, günlük ortalama 10 ile 20 kasa arasında mezgit getirebiliyor. Balıkçı Veysel Yazgan, mevcut av miktarının işletme maliyetlerini karşılamakta yetersiz kaldığını söyledi. Tezgahlarda bir ay öncesine kadar 300 TL seviyesinde seyreden mezgitin fiyatı 500 TL’ye ulaştı. Diğer ürünlerden hamsi 200 TL, çupra ve levrek ise 600 TL’den alıcı bekliyor. Nadir bulunan kalkan balığı ise az sayıdaki ürün arasında yer alıyor.

Süreci değerlendiren Veysel Yazgan, “15 Nisan’da av yasağımız başladı. Küçük kayıklara serbest olduğu için teknelerimiz mezgit dışında balık tutamıyor. Geçmiş yıllarda bu dönemde tezgâhlarda çok daha fazla çeşit olurdu, şimdi ise neredeyse sadece mezgit var” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin