Alkollü oğul evi yaktı, annesi göz yaşlarıyla yanan evi izledi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Alkollü oğul evi yaktı, annesi göz yaşlarıyla yanan evi izledi

Tokat’ta alkollü olduğu iddia edilen bir kişi evindeki yatağını ateşe verdi, annesi yanan evini gözyaşları arasında izledi.

Olay, kent merkezi Yeşilırmak Mahallesi Çağgölü Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı müstakil evde yaşandı. İddiaya göre alkollü şekilde ikametine giden A. T. Ö. (54) henüz bilinmeyen bir nedenle yatağını ateşe verdi. Olay esnasında dışarıda olduğu öğrenilen anne S. Ö. mahalle sakinlerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine giden Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Sinir krizi geçiren S.Ö. kapı önünde oturarak gözyaşları arasında yanan evi izledi. Yangın nedeniyle evde maddi hasar meydana gelirken evi yaktığı iddia edilen A.T. Ö. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
puan degil
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Nisan, 2026 16:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu, Anlamlı Maçta Sahadan Mağlup Ayrıldı

Karabük İdman Yurdu, Nesine 3. Lig’de sahasında Pazarspor ile karşı karşıya geldi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın tek golü henüz maçın başında geldi. Pazarspor, 4. dakikada Aziz Demir’in kaydettiği golle öne geçerken, kalan dakikalarda skor değişmedi ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Öte yandan mücadele, sadece skoruyla değil anlamlı bir dayanışma örneğiyle de dikkat çekti. Karabük İdman Yurdu yönetimi, maçın bilet gelirlerini 17 yaşındaki kanser hastası bir genç kıza bağışladı. Bu anlamlı destek, tribünlerde duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Sahada alınan mağlubiyete rağmen, kulübün sergilediği bu sosyal sorumluluk örneği kamuoyunda takdir topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin