Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Sadri Artuç Caddesi Flamingo Kavşağında meydana geldi. Y.A. idaresindeki 78 SG 745 plakalı otomobil B.Ö. idaresindeki 78 SA 095 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile yolcu olarak bulunan Ö.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan kontrollerde motosiklet sürücüsünün 1.63 promil alkollü olduğu belirlenirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Alkollü motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı: 2 yaralı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
Karabük’te vatandaşlar milli maç heyecanını dev ekranda yaşadı
Karabük’te vatandaşlar, sabahın erken saatlerine rağmen Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulan dev ekranda milli maç heyecanını birlikte yaşadı.
Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında vatandaşlar, Türkiye-Avustralya karşılaşmasını izlemek için Yenişehir Yazlık Sineması’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı takip etmek üzere her yaştan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla ve formalarıyla dev ekranın kurulduğu alana geldi. Sabahın ilk saatlerine rağmen oluşan kalabalık, milli maç heyecanın duygusunu yaşadı.
Maçın Türkiye saati ile erken saatlere gelmesi sebebiyle annesinin kucağında uyuyan çocuklar da kameralara yansıdı.

