Reklam
Reklam
ayi jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
10 Temmuz, 2024 15:17 tarihinde yayınlandı
0

Ali Yavuz “8 aydır hiçbir çözüm bulunmamış”

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz Belenköy TOKİ’de yaşanan başta kanalizasyon olmak üzere bazı sorunların yetkililer tarafından 8 aydır hiçbir çözüm bulunmadığını belirtti.

Başkan Yavuz, 8 ay önce giderek yetkililere iletmiş olduğu sorunu gündeme getirerek şu açıklamayı yaptı:  “Bilindiği üzere,2023 Kasım ayında Belenköy TOKİ’de yaşanan kanalizasyon, asansör ve gider sorunlarını yerinde gözlemlemiş ve halkımızın bu olumsuz durumlarda yaşadığı mağduriyetleri ilgili mercilere bildirmiş ve konunun takipçisi olacağımızı soylemistik.

Gelinen bu noktada; yerinde yaptığımız incelemeler de ve izleyeceğiniz görüntülerde de görüldüğü üzere;aradan geçen bu  8 aylık süre içerisinde çözüm odaklı hiç bir işlem yapilmamış, kanalizasyon sıkıntıları devam etmekte ve koku dışarı verilmektedir. Bu durum Halk sağlığını tehlikeye atmakta,çevre kirliliğine neden olmaktadır.

Yaşanan bu olumsuzlukların ivedilikle çözüme ulaştırılması hususunu bir kez daha dile getiriyor ve konunun her daim takipçisi olacağımızı ve bu sorun çözüme kavuşana kadar Cumhuriyet Halk Partisi olarak düzenli cekimlerle gundeme getireceğimizi belirtiyorum.

Halkın sağlığını kimse tehlikeye atamaz” dedi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin