blank
Ramazan Öztürk tarafından
10 Temmuz, 2024 15:17 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ali Yavuz “8 aydır hiçbir çözüm bulunmamış”

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Ali Yavuz Belenköy TOKİ’de yaşanan başta kanalizasyon olmak üzere bazı sorunların yetkililer tarafından 8 aydır hiçbir çözüm bulunmadığını belirtti.

Başkan Yavuz, 8 ay önce giderek yetkililere iletmiş olduğu sorunu gündeme getirerek şu açıklamayı yaptı:  “Bilindiği üzere,2023 Kasım ayında Belenköy TOKİ’de yaşanan kanalizasyon, asansör ve gider sorunlarını yerinde gözlemlemiş ve halkımızın bu olumsuz durumlarda yaşadığı mağduriyetleri ilgili mercilere bildirmiş ve konunun takipçisi olacağımızı soylemistik.

Gelinen bu noktada; yerinde yaptığımız incelemeler de ve izleyeceğiniz görüntülerde de görüldüğü üzere;aradan geçen bu  8 aylık süre içerisinde çözüm odaklı hiç bir işlem yapilmamış, kanalizasyon sıkıntıları devam etmekte ve koku dışarı verilmektedir. Bu durum Halk sağlığını tehlikeye atmakta,çevre kirliliğine neden olmaktadır.

Yaşanan bu olumsuzlukların ivedilikle çözüme ulaştırılması hususunu bir kez daha dile getiriyor ve konunun her daim takipçisi olacağımızı ve bu sorun çözüme kavuşana kadar Cumhuriyet Halk Partisi olarak düzenli cekimlerle gundeme getireceğimizi belirtiyorum.

Halkın sağlığını kimse tehlikeye atamaz” dedi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

blank
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tartıştığı kişiyi sokak ortasında silahla vurdu… O anlar kamerada

Tokat’ta sokak ortasında çıkan arbedede, tartıştığı kişinin bacağına silahla ateş edip yaralayan şahıs, aracına binerek olay yerinden kaçtı. Olay anı kameralara yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Erek Caddesi’nde meydana geldi. Teze nazaran O. Ç. ve M. E. cadde üzerindeki bir aracın başında şimdi bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Kelamlı tartışma kısa müddette hengameye dönüştü. O. Ç. belindeki silahla M. E’nin bacaklarına ateş etti. Olay sonrası aracına binen O. Ç. olay yerinden uzaklaştı. Hengameyi gören vatandaşlar durumu polis ve sıhhat gruplarına bildirdi. M. E. olay yerine sevk edilen ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ateş etme anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Arbedeyle ilgili inceleme başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.