ali sowe galatasaray macini dort gozle bekliyoruz hMY8Rthu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Ali Sowe: “Galatasaray maçını dört gözle bekliyoruz”

Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Ali Sowe, Trendyol Üstün Lig’de bu hafta Galatasaray ile oynayacakları maçı dört gözle beklediklerini söyleyerek, “Bu maça kazanmak için alana çıkacağız” dedi.

Çaykur Rizespor, Trendyol Harika Lig’in 24. haftasında Galatasaray ile konutunda oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı idmanla sürdürdü. İdman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor’un forvet oyuncusu Ali Sowe, Galatasaray maçını dört gözle beklediklerine belirterek, “Galatasaray maçı hoş, her oyuncunun oynamak isteyeceği bir maç olacak. Kadro olarak büyük bir ilgiyle bekliyoruz. Hafta boyunca hazırlanma bahtımız olacak. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu maça kazanmak için alana çıkacağız. Galatasaray’a karşı kazanmak, grup olarak da ferdi manada da çok değerli bir galibiyet olur. Çok sıkıntı bir maç olacak lakin en güzel performansımızı sergileyip bizim açımızdan en yeterli sonucu almak için alana çıkacağız” diye konuştu.

Rizespor’da keyifli olduğunu tabir eden Sowe, “Çünkü kadro arkadaşlarımla, hocamla çalışma fırsatı yakaladım. Grup arkadaşlarım bana her vakit çok fazla yardımcı oluyor. Meslek olarak baktığımızda natürel ki istediğim düzeyde değilim. Her vakit olumlu sonuçlarla ilerlediğimiz takdirde istediğim düzeye geleceğimi düşünüyorum. Ancak şu anlık bununla yetiniyorum” halinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin