Reklam
Reklam
ali sowe galatasaray macini dort gozle bekliyoruz hMY8Rthu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Ali Sowe: “Galatasaray maçını dört gözle bekliyoruz”

Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Ali Sowe, Trendyol Üstün Lig’de bu hafta Galatasaray ile oynayacakları maçı dört gözle beklediklerini söyleyerek, “Bu maça kazanmak için alana çıkacağız” dedi.

Çaykur Rizespor, Trendyol Harika Lig’in 24. haftasında Galatasaray ile konutunda oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı idmanla sürdürdü. İdman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor’un forvet oyuncusu Ali Sowe, Galatasaray maçını dört gözle beklediklerine belirterek, “Galatasaray maçı hoş, her oyuncunun oynamak isteyeceği bir maç olacak. Kadro olarak büyük bir ilgiyle bekliyoruz. Hafta boyunca hazırlanma bahtımız olacak. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu maça kazanmak için alana çıkacağız. Galatasaray’a karşı kazanmak, grup olarak da ferdi manada da çok değerli bir galibiyet olur. Çok sıkıntı bir maç olacak lakin en güzel performansımızı sergileyip bizim açımızdan en yeterli sonucu almak için alana çıkacağız” diye konuştu.

Rizespor’da keyifli olduğunu tabir eden Sowe, “Çünkü kadro arkadaşlarımla, hocamla çalışma fırsatı yakaladım. Grup arkadaşlarım bana her vakit çok fazla yardımcı oluyor. Meslek olarak baktığımızda natürel ki istediğim düzeyde değilim. Her vakit olumlu sonuçlarla ilerlediğimiz takdirde istediğim düzeye geleceğimi düşünüyorum. Ancak şu anlık bununla yetiniyorum” halinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karadeniz ereglide ureticilere yuzde 75 hibe destekli fidan dagitildi QyxX4qhA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karadeniz Ereğli’de üreticilere yüzde 75 hibe destekli fidan dağıtıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında üreticilere yüzde 75 hibe destekli domates ve biber fidesi dağıtıldı.

Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürü Nihat Ağan ve protokol üyelerinin katılımıyla Ereğli’de fide dağıtım töreni düzenlendi. Bakanlık tarafından yüzde 75 hibe, üreticilerin ise yüzde 25 katkısıyla yürütülen TAKEP kapsamında il genelinde toplam 124 bin 130 adet domates ve biber fidesinin toprakla buluşturuldu.

Ereğli’de 6 Milyon 750 bin TL tarımsal hasıla beklentisi

Ereğli’de daha önce dağıtılan 10 bin fideye ek olarak bugün 27 bin 330 fide daha üreticilere teslim edildi. Toplam 37 bin 330 fidenin üretime kazandırılacağı ilçede, bu proje sayesinde yaklaşık 6 milyon 750 bin TL tarımsal hasıla elde edilmesi öngörülüyor. Öte yandan tarımsal üretimi güçlendirmek ve emeğe değer katmak amacıyla Ereğlili çiftçilere son 4 yıl içerisinde toplam 160 milyon TL tarımsal destek sağlandığı vurgulandı.

2026 yılında hedef 30 milyon TL hasıla

Zonguldak genelinde tarımsal üretimi artırmayı hedefleyen 2026 yılı TAKE Projelerinden yaklaşık bin yetiştiricinin faydalanacağı ifade edildi. Projeler kapsamında il genelinde toplam 180 dekarlık alanda ekim planlandığı ve 30 milyon TL tarımsal hasıla hedeflendiği bildirildi. Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, sürdürülebilir tarımı desteklemek amacıyla kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin