Ali Sowe: "Galatasaray maçını dört gözle bekliyoruz" - Karabük Haber Postası
ali sowe galatasaray macini dort gozle bekliyoruz hMY8Rthu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Ali Sowe: “Galatasaray maçını dört gözle bekliyoruz”

Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Ali Sowe, Trendyol Üstün Lig’de bu hafta Galatasaray ile oynayacakları maçı dört gözle beklediklerini söyleyerek, “Bu maça kazanmak için alana çıkacağız” dedi.

Çaykur Rizespor, Trendyol Harika Lig’in 24. haftasında Galatasaray ile konutunda oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı idmanla sürdürdü. İdman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor’un forvet oyuncusu Ali Sowe, Galatasaray maçını dört gözle beklediklerine belirterek, “Galatasaray maçı hoş, her oyuncunun oynamak isteyeceği bir maç olacak. Kadro olarak büyük bir ilgiyle bekliyoruz. Hafta boyunca hazırlanma bahtımız olacak. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu maça kazanmak için alana çıkacağız. Galatasaray’a karşı kazanmak, grup olarak da ferdi manada da çok değerli bir galibiyet olur. Çok sıkıntı bir maç olacak lakin en güzel performansımızı sergileyip bizim açımızdan en yeterli sonucu almak için alana çıkacağız” diye konuştu.

Rizespor’da keyifli olduğunu tabir eden Sowe, “Çünkü kadro arkadaşlarımla, hocamla çalışma fırsatı yakaladım. Grup arkadaşlarım bana her vakit çok fazla yardımcı oluyor. Meslek olarak baktığımızda natürel ki istediğim düzeyde değilim. Her vakit olumlu sonuçlarla ilerlediğimiz takdirde istediğim düzeye geleceğimi düşünüyorum. Ancak şu anlık bununla yetiniyorum” halinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaaxxaax
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
24 Nisan, 2026 14:35 tarihinde yayınlandı
0
0

57 Milyonluk vurgun yapan şebeke çökertildi

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen kapsamlı çalışmalar sonucunda, sosyal medya üzerinden “yatırım yaparak para kazanma” vaadiyle vatandaşları dolandıran şebekeye yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

11 ay süren planlı takip ve teknik çalışmalar neticesinde, şüphelilerin paravan şirketler aracılığıyla elde ettikleri suç gelirlerini farklı şahıs hesaplarına aktardıkları, ardından bu paraları kripto para borsaları üzerinden “kaybettirme” yöntemiyle aklamaya çalıştıkları tespit edildi.

Yapılan incelemelerde, şüphelilerin Karabük ile birlikte toplam 17 ilde 32 vatandaşı mağdur ederek yaklaşık 57 milyon TL haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.

21 Nisan 2026 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gümüşhane, Kocaeli ve Kütahya başta olmak üzere birçok ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Karabük İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde yapılan operasyonlarda 25 şüpheli yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında 4 kişi savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi. Mahkemeye çıkarılan 18 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Firari durumda bulunan 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla siber suçlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin