Ali Sowe: "Galatasaray maçını dört gözle bekliyoruz" - Karabük Haber Postası
ali sowe galatasaray macini dort gozle bekliyoruz hMY8Rthu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Ali Sowe: “Galatasaray maçını dört gözle bekliyoruz”

Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Ali Sowe, Trendyol Üstün Lig’de bu hafta Galatasaray ile oynayacakları maçı dört gözle beklediklerini söyleyerek, “Bu maça kazanmak için alana çıkacağız” dedi.

Çaykur Rizespor, Trendyol Harika Lig’in 24. haftasında Galatasaray ile konutunda oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı idmanla sürdürdü. İdman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor’un forvet oyuncusu Ali Sowe, Galatasaray maçını dört gözle beklediklerine belirterek, “Galatasaray maçı hoş, her oyuncunun oynamak isteyeceği bir maç olacak. Kadro olarak büyük bir ilgiyle bekliyoruz. Hafta boyunca hazırlanma bahtımız olacak. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu maça kazanmak için alana çıkacağız. Galatasaray’a karşı kazanmak, grup olarak da ferdi manada da çok değerli bir galibiyet olur. Çok sıkıntı bir maç olacak lakin en güzel performansımızı sergileyip bizim açımızdan en yeterli sonucu almak için alana çıkacağız” diye konuştu.

Rizespor’da keyifli olduğunu tabir eden Sowe, “Çünkü kadro arkadaşlarımla, hocamla çalışma fırsatı yakaladım. Grup arkadaşlarım bana her vakit çok fazla yardımcı oluyor. Meslek olarak baktığımızda natürel ki istediğim düzeyde değilim. Her vakit olumlu sonuçlarla ilerlediğimiz takdirde istediğim düzeye geleceğimi düşünüyorum. Ancak şu anlık bununla yetiniyorum” halinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cezaevi firarisi yakalandi 4umTFtky
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Cezaevi firarisi yakalandı

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde cezaevinden izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen hükümlü, polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan Açık Cezaevi’nden izinli olarak çıkan ve süresi dolmasına rağmen teslim olmayan T.S.’nin Tekkeköy’de bulunduğuna dair ihbar üzerine ekipler gece harekete geçti. 19 Mayıs Mahallesi Hacı Ali Ekinci Bulvarı’nda yapılan çalışmalar sırasında şüpheli, ekipleri görerek yanlarına geldi ve kimliğini ibraz etti.

Şahsın yapılan kontrollerinde, İstanbul Anadolu 1. İnfaz Hakimliği’nin kararıyla çeşitli suçlardan toplam 15 yıl 3 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan T.S. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Adli işlemleri tamamlanan T.S. cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin