Yusuf Korkmaz tarafından
24 Ekim, 2023 10:21 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:28
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ali Öğüten vefat etti

Karabük eski Milletvekillerinden Ali Öğüten, vefat etti. Karabük'ün eski milletvekillerinden birisi olan, Adalet ve Kalkınma Partisi 22. dönem Karabük milletvekili Ali Öğüten, bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllar bürokrasinin içerisinde önemli görevlerde bulunan daha  sonra AK Parti Karabük Milletvekilliği de yapan Öğüten, Ankara’da Karabüklüler Derneği Kurulmasında da aktif olarak rol almıştı. Ali Öğüten Kimdir? 1953 Karabük Ovacık Doğumlu olan Ali Öğüten, Anadolu Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nden mezun oldu. Çalışma Hayatı Devlet Bakanlığı Özel Kalem Müdürü, DPT Müsteşarlığı Özel Sektör Yatırım ve İhracatından Sorumlu Uzman, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı’nda; Uzman, Şube Müdürü, Tekstilden Sorumlu Daire Başkanı, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı, AB Standardizasyon Daire Başkanı, Devlet Bakanlığı Müşavirlikleri görevlerinde bulunmuştur. Ankara’da Karabüklüler Derneği Kurucu Üyeliği yapmıştır. Siyasi Hayatı 3 Kasım 2002 (22. Dönem) tarihinde yapılan genel seçimlerde AK Parti Karabük Milletvekili seçilmiştir.(Yusuf Korkmaz)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin