Reklam
Reklam

Ali Babacan Özel bir gezi kapsamında Karabük’e geldi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Kasım, 2021 10:39 tarihinde yayınlandı
0

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan eşi Ülkü Zeynep Babacan  ve akrabaları ile  Karabük’e özel bir gezi programı düzenledi.

Safranbolu ve Yenice ilçesinin turistik bölgelerini ziyaret eden ekip, geceyi Safranbolu’da geçirdi. DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın ve eşi Nuray Aydın’ın da eşlik ettiği Safranbolu gezisinde ise rehber eşliğinde tarihi çarşı turu yapıldı. Bölgenin adını aldığı safran bitkisinin yetiştirildiği Keten Köyüne de giden ekip burada safran bitkisinin yetiştirilmesi ve pazarlanması hakkında bilgi aldı. Babacan ve ailesi İncekaya sukemeri gezisi sonrası, Yenice şeker kanyonunda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. İl başkanı Yusuf Aydından parti çalışmaları hakkında bilgi alan Babacan, Safranbolu’ya daha önce birkaç kez geldiğini fakat bu gezi sayesinde Safranbolu’yu yeniden keşfettiğini belirtti. Bir gecelik ziyaret sonrası şehirden ayrılan Babacan, en kısa sürede tekrar Karabük’e geleceğini söyledi.

İl başkanı Aydın, gerçekleştirilen ziyaretin Karabük için  önemli olduğunu, bu tür ziyaretlerin kent tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade ederek şu sözlere yer verdi ” Sayın genel başkanımızı ve ailesini şehrimizde görmek parti teşkilatımız açısında gurur verici. Böylesi özel bir gezinin Karabük’e düzenlenmiş olması bu kentin ne kadar değerli olduğunu gösterir. Bu özel gezi için bölgemizi tercih ederek bizleri onurlandıran Genel Başkanımıza ve eşine teşekkür ederiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin