Karabük Postası tarafından
16 Kasım, 2021 10:39 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ali Babacan Özel bir gezi kapsamında Karabük’e geldi

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan eşi Ülkü Zeynep Babacan  ve akrabaları ile  Karabük’e özel bir gezi programı düzenledi. Safranbolu ve Yenice ilçesinin turistik bölgelerini ziyaret eden ekip, geceyi Safranbolu’da geçirdi. DEVA Partisi Karabük İl Başkanı Yusuf Aydın ve eşi Nuray Aydın’ın da eşlik ettiği Safranbolu gezisinde ise rehber eşliğinde tarihi çarşı turu yapıldı. Bölgenin adını aldığı safran bitkisinin yetiştirildiği Keten Köyüne de giden ekip burada safran bitkisinin yetiştirilmesi ve pazarlanması hakkında bilgi aldı. Babacan ve ailesi İncekaya sukemeri gezisi sonrası, Yenice şeker kanyonunda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. İl başkanı Yusuf Aydından parti çalışmaları hakkında bilgi alan Babacan, Safranbolu’ya daha önce birkaç kez geldiğini fakat bu gezi sayesinde Safranbolu’yu yeniden keşfettiğini belirtti. Bir gecelik ziyaret sonrası şehirden ayrılan Babacan, en kısa sürede tekrar Karabük’e geleceğini söyledi. İl başkanı Aydın, gerçekleştirilen ziyaretin Karabük için  önemli olduğunu, bu tür ziyaretlerin kent tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade ederek şu sözlere yer verdi ” Sayın genel başkanımızı ve ailesini şehrimizde görmek parti teşkilatımız açısında gurur verici. Böylesi özel bir gezinin Karabük’e düzenlenmiş olması bu kentin ne kadar değerli olduğunu gösterir. Bu özel gezi için bölgemizi tercih ederek bizleri onurlandıran Genel Başkanımıza ve eşine teşekkür ederiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
02 Şubat, 2026 11:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dökecek deresinde çalışmalar devam ediyor

Devlet Su İşleri (DSİ) 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, 234. Şube Müdürü Vedat Genç, Yenilenebilir Enerji Şube Müdürü Deniz Hikmet Özdemir ve teknik ekipten oluşan bir heyet, çalışmalarda sona yaklaşılan Karabük Dökecek Deresi'nde  yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Heyet, projede sona yaklaşılan aşamada detaylı bir inceleme gerçekleştirerek, yapılan işler hakkında şube müdürleri ve teknik ekipten bilgi aldı. İnceleme sırasında, mevcut çalışmaların ilerleyişi, kalite kontrol süreçleri ve zaman planlaması masaya yatırıldı. Bölge Müdürü Yasin Devrim yaptığı değerlendirmede, “Karabük için önem arz eden bu projede, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yürütülen çalışmalar, taşkın kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Buradaki çalışmaları en kısa bitirmeyi planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin