Kastamonu’nun Tosya ilçesindeki tek katlı konutta çıkan yangın itfaiye grupları tarafından söndürüldü.
Olay, Tosya ilçesi Karasapaca köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köyde bulunan tek katlı konutta bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen yangın konutu sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye grupları tarafından yangının söndürülmesi için çalışma başlattı.
Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa müddette denetim altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


Alevlere teslim olan tek katlı konut küle döndü
Bolu geçişinde trafik durma noktasına geldi
TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde Kurban Bayramı’nın 4’üncü gününde öğle saatlerinde trafik durma noktasına geldi.
Pazar günü sona erecek olan 9 günlük bayram tatilinin 8’nci, bayramın ise 4’üncü gününde dönüş için yola koyulan sürücüler, Bolu geçişinde yoğunluğunu sürdürüyor. Özellikle TEM Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu geçişinde İstanbul istikametine doğru araç trafiği öğle saatlerinde yer yer durma noktasına geldi. Tatilcilerin dönüş yolunda kullandığı güzergahlardan olan Köroğlu Rampaları mevkisinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

