Alevlere teslim olan ev ve ahır kullanılmaz hale geldi - Karabük Haber Postası
alevlere teslim olan ev ve ahir kullanilmaz hale geldi 3e8YRrny
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Alevlere teslim olan ev ve ahır kullanılmaz hale geldi

Çorum’un Osmancık ilçesinde çıkan yangında bir konut ve ahır kullanılmaz hale geldi.

Olay, Çorum’un Osmancık ilçesi Şenyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Hüseyin T’ye ilişkin iki katlı meskende yangın çıktı. Elektrik kontağından kaynaklanan yangın kısa müddette büyüyerek meskenin teras kısmı ve ahırı sardı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Osmancık Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi.

Olay yerine gelen grupların müdahalesi ile yangın kısa müddette denetim altına alınarak söndürüldü. Yangında meskende ve ahırda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda trafik polisleri denetimleri sikilastirdi 6q6e6VcQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da trafik polisleri denetimleri sıkılaştırdı

Bolu’da trafik polisi ekipleri, kentin en işlek noktalarında motosiklet ve özel halk otobüsü sürücülerine yönelik evrak ve kural denetimi gerçekleştirdi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde trafik güvenliğini ve düzenini sağlamak amacıyla uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu güzergahlardan Cumhuriyet Caddesi üzerinde denetim noktası oluşturdu.

Uygulamada özellikle motosikletler ve özel halk otobüsleri durdurularak tek tek kontrol edildi. Ekipler tarafından, sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenirken, ehliyet, ruhsat ve zorunlu araç evrakları incelendi. Kent genelinde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin