Reklam
Reklam
alevlere teslim olan ev ve ahir kullanilmaz hale geldi 3e8YRrny
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Alevlere teslim olan ev ve ahır kullanılmaz hale geldi

Çorum’un Osmancık ilçesinde çıkan yangında bir konut ve ahır kullanılmaz hale geldi.

Olay, Çorum’un Osmancık ilçesi Şenyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Hüseyin T’ye ilişkin iki katlı meskende yangın çıktı. Elektrik kontağından kaynaklanan yangın kısa müddette büyüyerek meskenin teras kısmı ve ahırı sardı. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Osmancık Belediyesi itfaiye takımları sevk edildi.

Olay yerine gelen grupların müdahalesi ile yangın kısa müddette denetim altına alınarak söndürüldü. Yangında meskende ve ahırda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
barulu guresci bukrenaz sert dunya sampiyonu oldu Z1YfBMIO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

BARÜ’lü güreşçi Bükrenaz Sert, dünya şampiyonu oldu

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Bükrenaz Sert, FISU Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak dünya şampiyonluğu elde etti.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencileri ulusal ve uluslararası müsabakalarda yeni başarılar elde etmeye devam ediyor. BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü öğrencisi Bükrenaz Sert Brezilya’da düzenlenen FISU Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Organizasyonda 76 kiloda yarışan Bükrenaz Sert, bütün rakiplerini mağlup etti. Böylece BARÜ’lü sporcu altın madalya kazanarak kendi sıkletinde dünya şampiyonu oldu. Ayrıca BARÜ’lü güreşçi Bükrenaz Sert’in de aralarında bulunduğu Kadın Güreş Mill Takımı, müsabakalarda toplam 3 altın ve 1 gümüş madalya kazanırken elde ettiği puanlarla 23 ülke arasından dünya ikincisi oldu. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve teknik ekibi tebrik ederek “Kadın Güreş Mill Takımımızın dünya ikinciliği hepimiz için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Üniversiteli sporcularımızın uluslararası alandaki başarısı her geçen gün artarak devam ediyor. Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Dünya şampiyonu olan BARÜ’lü mill güreşçiyi tebrik eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Akkaya, “Bartın Üniversitesi olarak ‘Spor Dostu Kampüs’ vizyonumuzla akademik başarılarımızın yanında geleceğin sporcularını yetiştirme konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak ülkemizi ve üniversitemizi uluslararası arenada başarıyla temsil ederek dünya şampiyonu olan öğrencimiz Bükrenaz Sert’i gönülden kutluyor, spor hayatında nice yeni başarılar diliyorum. Bu önemli başarıda emeği bulunan antrenörlerini ve kadın güreş takımını da tebrik ediyorum’’ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin