Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2023 13:12 tarihinde yayınlandı
0

Alevlere teslim olan ev ile ahır küle döndü, yangının ormana sıçraması engellendi

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde çıkan yangında bir ev ve ahır kullanılmaz hale geldi. Yangının ormana sıçraması ise ekipler tarafından önlendi.

Olay, Göktaş köyünde meydana geldi. Sami Oturak’a ait evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Azdavay ve Şenpazar ilçelerinden orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekiplerin müdahalesi ile yangının ormana sıçraması önlendi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
g 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Haziran, 2026 14:16 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Çörekli Köyü’nde Muhtarlık Seçimi Tamamlandı

 Yeni Muhtar Mehmet Çilek Oldu

Karabük’ün Eflani ilçesine bağlı Çörekli Köyü’nde, muhtar Ekrem Çilek’in tedavi gördüğü hastalık nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından muhtarlık seçimi yapıldı.

Köy halkının sandık başına gittiği seçimde üç aday yarıştı. Yapılan oy sayımında Mehmet Çilek 23 oy alarak seçimi kazanırken, Bekir Gök 18 oy, Hüseyin Ersoy ise 15 oy aldı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Mehmet Çilek, Çörekli Köyü’nün yeni muhtarı seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından köy sakinleri yeni muhtarı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Çörekli Köyü’nde gerçekleştirilen seçimin huzur ve birlik içerisinde geçtiği belirtilirken, köy halkı yeni dönemin köy için hayırlı olmasını temenni etti.

Seçim Sonuçları

Mehmet Çilek: 23 oy
Bekir Gök: 18 oy
Hüseyin Ersoy: 15 oy

Bizi sosyal medyadan takip edin