Karabük Postası tarafından
07 Aralık, 2019 11:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alevlere teslim olan ahşap ev küle döndü

Yenice ilçesinde meydana gelen yangında iki katlı ahşap ev tamamen yandı. Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye bağlı Gökbel köyünde meydana geldi. Şükrü İncebacak’a ait iki katlı ahşap ev de henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın iki katlı ahşap ev ile odunluğu sardı. İhbar üzerine olay yerine Yenice Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin 1 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınırken, tamamen yanan ahşap küle döndü. Jandarma ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Parktaki kavgada hayatını kaybeden çocuk defnedildi, 13 yaşındaki çocuk tutuklandı

Bolu’da parkta bir çocuğun yumruk atması sonucu kalbi duran ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 15 yaşındaki çocuk toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.
Olay, saat 17.00 sıralarında İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan Kültür Park’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, parkta 13 yaşındaki S.Ş. ile 15 yaşındaki Alperen Ömer T. ortasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın hengameye dönüşmesi üzerine S.Ş., Alperen Ömer T.’ye yumruk attı. Darbenin tesiriyle yere yığılan Alperen Ömer T.’nin kalbinin durduğu belirlendi. Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Sıhhat takımlarının olay yerinde yaptığı kalp masajı ile Alperen Ömer T. yine hayata döndürüldü. Birinci müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı, fakat yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olayla ilgili 13 yaşındaki S.Ş. ile yanında bulunan 14 yaşındaki arkadaşı E.Y., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği takımlarınca gözaltına alındı. Alperen Ömer T.’nin vefatına neden olan S.Ş. tutuklanırken, E.Y. (14) ise isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı. Alperen Ömer T. ise memleketi Düzce’de Akçakoca ilçesinde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının akabinde defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin