Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Alevler gökyüzünü sardı, iki ahşap ev tamamen kül oldu

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde çıkan yangında 2 ahşap ev kullanılamaz hale geldi. Bir evde ise maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Kozlu ilçesine bağlı Ören köyünde sabah saatlerinde Şaban Şen’e ait ahşap evden çıktığı değerlendirilen yangın Mustafa Şen’e ait eve sıçradı. Bu sırada Şevket Şen’e ait evin çatısı ve ahırında da maddi hasar oluştu.
İhbar üzerine olay yerine Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Zonguldak Belediyesi’ne ait itfaiye ekibinin yanı sıra Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Yaklaşık üç saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangın söndürüldü.
Kozlu Belediyesi itfaiye ekipleri yangının diğer evlere sıçramaması için büyük çaba sarf etti. Yangın çıkış sebebi ile ilgili ekiplerin başlattığı soruşturma sürüyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Polisi peşine takan 16 yaşındaki sürücü ormanlık alanda yakalandı

Çorum’da polis aracına çarptıktan sonra kaçmaya başlayan 16 yaşındaki ehliyetsiz şoför, kovalamaca sonucunda kaçtığı ormanlık alanda yakalandı. Çocuğa toplam 94 bin TL cezai süreç uygulandı.
Edinilen bilgiye nazaran, polis takımları tarafından Sarılık Kavşağı’nda devriye vazifesindeki polis aracına çarpan 19 AEM 303 plakalı arabanın şoförü, daha sonra "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis aracına da çarpan şahıs, gruplar tarafından takibe alındı. Yaklaşık 35 kilometre kaçtıktan sonra aracı çamura saplanan şoför, koşarak ormanlık alana girdi. Şahıs polis takımları tarafından ormanlık alanda yakalandı. Polis takımları tarafından yapılan denetimlerde C.Ö. isimli şoförün 16 yaşında ve şoför dokümanının olmadığı tespit edildi. Araçta yapılan denetimlerde ise silah fişekleri bulundu. Polis takımları tarafından 16 yaşındaki C.Ö.’ye ilgili hususlardan 94 bin TL trafik cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.