Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2023 15:11 tarihinde yayınlandı
0

Alev alan tıra itfaiye ekipleri müdahale etti

Karabük’te park halindeyken motor kısmından alev alan tırdaki yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Olay Demir çelik Kavşağında meydana geldi. Ömer Bahadır E. idaresindeki 06 DJR 040 plakalı demir yüklü tır, park halindeyken motor kısmından alev aldı. Sürücü durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
Maddi hasarın oluştuğu tırdaki yangın ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak saglik ocagini vurdu hastalar ve personel mahsur kaldi 2XZD6iWY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Sağanak sağlık ocağını vurdu: Hastalar ve personel mahsur kaldı

BARTIN (İHA) – Bartın’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kozcağız beldesindeki sağlık ocağının önünde oluşan su birikintisi nedeniyle hastalar binaya ulaşamazken, sağlık personeli içeride mahsur kaldı.

Bartın merkeze bağlı Kozcağız beldesinde etkili olan yoğun yağış sonrası sağlık ocağının giriş kısmında büyük su birikintisi oluştu. Su nedeniyle sağlık ocağına gitmek isteyen vatandaşlar binaya giriş yapamadı.

Sağlık ocağında görevli personelin de bina içerisinde mahsur kaldığı öğrenildi. İçeride yaklaşık 30 sağlık çalışanının bulunduğu belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin