Reklam
Reklam
alaplinin gumeli koyune mevsimin ilk kari dustu aayw5Ckc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı’nın Gümeli köyüne mevsimin ilk karı düştü

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli köyüne dönemin birinci karı yağdı. Meteoroloji ve valilik yetkilileri, hava sıcaklıklarının düşeceğini ve kar yağışının beklendiğini açıklamıştı. Beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte bölgede kar yağışı başladı.

Özellikle yüksek bölümlerde tesirli olan kar, Gümeli ve etrafını beyaza bürüdü. Şu ana kadar ulaşımda rastgele bir aksama yaşanmazken, takımlar buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Gruplar, aksiliklere karşı hazırlıklı olduklarını duyurdu. Kar yağışının ilerleyen saatlerde devam edip etmeyeceği ise hava durumuna bağlı olacak.

Bölgedeki vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşılarken, tabiat görüntüleriyle ünlü Gümeli’de karla kaplanan ağaçlar hoş manzaralar oluşturdu. Meteoroloji, önümüzdeki günlerde yağışların sürebileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin