Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli köyüne dönemin birinci karı yağdı. Meteoroloji ve valilik yetkilileri, hava sıcaklıklarının düşeceğini ve kar yağışının beklendiğini açıklamıştı. Beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte bölgede kar yağışı başladı.
Özellikle yüksek bölümlerde tesirli olan kar, Gümeli ve etrafını beyaza bürüdü. Şu ana kadar ulaşımda rastgele bir aksama yaşanmazken, takımlar buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Gruplar, aksiliklere karşı hazırlıklı olduklarını duyurdu. Kar yağışının ilerleyen saatlerde devam edip etmeyeceği ise hava durumuna bağlı olacak.
Bölgedeki vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşılarken, tabiat görüntüleriyle ünlü Gümeli’de karla kaplanan ağaçlar hoş manzaralar oluşturdu. Meteoroloji, önümüzdeki günlerde yağışların sürebileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.


Alaplı’nın Gümeli köyüne mevsimin ilk karı düştü
Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

