Reklam
Reklam

Alaplı’nın Gümeli köyüne mevsimin ilk karı düştü

alaplinin gumeli koyune mevsimin ilk kari dustu aayw5Ckc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli köyüne dönemin birinci karı yağdı. Meteoroloji ve valilik yetkilileri, hava sıcaklıklarının düşeceğini ve kar yağışının beklendiğini açıklamıştı. Beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte bölgede kar yağışı başladı.

Özellikle yüksek bölümlerde tesirli olan kar, Gümeli ve etrafını beyaza bürüdü. Şu ana kadar ulaşımda rastgele bir aksama yaşanmazken, takımlar buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Gruplar, aksiliklere karşı hazırlıklı olduklarını duyurdu. Kar yağışının ilerleyen saatlerde devam edip etmeyeceği ise hava durumuna bağlı olacak.

Bölgedeki vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşılarken, tabiat görüntüleriyle ünlü Gümeli’de karla kaplanan ağaçlar hoş manzaralar oluşturdu. Meteoroloji, önümüzdeki günlerde yağışların sürebileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin