Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı’daki kazada yaralanan kadın 40 günlük yaşam savaşını kaybetti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 40 gün önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan kadın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alaplı-Akçakoca karayolu Değirmenağzı Kavşağı’nda 10 Ağustos’ta, B.G idaresindeki araç, Z.A. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan 4 kişi ile birlikte ağır yaralanan 32 yaşındaki iki çocuk annesi Gülten Alanko, Ereğli’de özel bir hastanede tedavi altında alındı. 40 gündür komada olduğu öğrenilen Gülten Alanko’da acı haber geldi. Genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Alanko’nun ölümü ailesini ve yakınlarını üzüntüye boğdu.

Alanko’nun cenazesi, yarın Alaplı Ömerli Köyü Dumanlar Mahallesi Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin