Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Temmuz, 2024 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı’daki kazada faciadan kıl payı dönüldü

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü.

Olay, saat 23.27 civarında, S.D. idaresindeki 34 LD 0340 plakalı tırın lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkmasıyla yaşandı. Patlayan lastik nedeniyle tır, önce terminalin önündeki refüje çarptı, ardından taksi durağının yanından geçerek belediye parkına girdi.

Kaza anında yoldan geçen herhangi bir araç ya da yayanın olmaması, ayrıca taksi durağında bulunan insanlara çarpmaması facianın önüne geçti.

Büyük bir gürültü ile durağa giren tır sürücüsüne ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparak durumu 112 acil ekiplerine haber verdi çok kısa bir sürede olay yerine ekipler tır sürücüsü S. D’yi tırdan çıkartarak sakinleştirmeye çalıştılar. Çevredeki vatandaşların yardımı ile tırdan indirilen sürücü S.D.’nin kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin