karabuk
İmsak 06:02
Güneş 07:27
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:39
Yatsı 19:59
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Kasım, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alaplı’da uyuşturucu operasyonu

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Jandarma ekipleri bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla yaptığı devriyede, uyuşturucu hap, kubar, esrar uyuşturucu aparatı buldu. Bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Zonguldak’ın Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla yaptığı devriyesi esnasında bir şüpheliyi durdurarak arama yaptı. Yapılan kimlik sorgusunda hakkında "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Bulundurma ve Kullanma Suçu"ndan alınan arama kararına istinaden şahsın üzerinde ve eşyasında yapılan aramada; 2,50 gr. esrar, 59 adet uyuşturucu hap ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Jandarma ekiplerince olayla ilgili gözaltına alınan şahsın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum Belediyesi Suriye’de gönül sofrası kurdu

Çorum Belediyesi, Ramazan ayının bereketini savaşın izlerini taşıyan Suriye’ye taşıdı. Çorumlu hayırseverlerin destekleriyle Yermük’te kurulan iftar sofralarında kardeşlik ve dayanışma duyguları paylaşıldı.
Ramazan ayı kapsamında sosyal dayanışma faaliyetlerini sürdüren Çorum Belediyesi, bu yıl iftar sofralarını Suriye’nin Yermük bölgesine taşıdı. Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Yermük halkı için kurulan iftar sofralarında, Ramazan’ın paylaşma ve kardeşlik ruhu hep birlikte yaşandı. İftar programına Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da katıldı. İftar öncesi ve sonrasında bölge halkıyla yakından ilgilenen Başkan Aşgın, Çorum’dan Yermük’e uzanan gönül köprüsünün kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade etti.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve merhamet ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Aşgın, Suriye halkıyla aynı sofrada buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Programda yaptığı konuşmada Başkan Aşgın, Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını da Yermük halkına iletti.
Suriye’de yaşanan insanlık dramına da değinen Aşgın, "Her zaman Suriyeli, Gazzeli kardeşlerimizin yanında olmaya gayret gösterdik, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Esed rejiminin kendi halkına yaptığı zulmün izlerini burada görmek bizleri derinden üzdü. Yıkılmış şehirler, yaşanan acılar hepimizin yüreğini sızlatıyor" dedi.
Başkan Aşgın, zulmün hiçbir zaman kalıcı olmadığını belirterek, "Tarih boyunca firavunlar, nemrutlar olmuştur ama kazananlar her zaman inananlar olmuştur. Zalimler kaybedecek, inananlar mutlaka kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin