ZONGULDAK ’ın Alaplı ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen bir operasyonda 5 ruhsatsız av tüfeği, ruhsatsız 2 tabanca, 43 tabanca mermisi ve 138 av tüfeği mermisi ele geçirildi.
Alaplı Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ihbar üzerine ilçeye bağlı Gümeli beldesinde Y.K’ya (32) ait eve operasyon düzenledi. Operasyonda, ruhsatsız 5 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 43 tabanca mermisi ve 138 av tüfeği mermisi ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Y.K, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Alaplı’da Silah Operasyonu
Eskipazar’da çalışmalar aralıksız sürüyor
Eskipazar İlçesinde belediye hizmetleri kapsamında yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi. Belediye Başkanı Serkan Cıva, sahada görev yapan ekiplerin Eskipazar’ın farklı noktalarında yoğun bir mesai yürüttüğünü açıkladı.
Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçenin daha modern ve yaşanabilir bir yapıya kavuşması için ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını belirterek, altyapıdan çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda hizmet üretildiğini ifade etti.
Cıva, yapılan çalışmaların vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini vurgulayarak, “Eskipazar’ımız için çalışmalarımız sahada aralıksız devam ediyor. İlçemizin her noktasında özveriyle görev yapan ekiplerimiz, daha modern ve daha yaşanabilir bir Eskipazar için emek veriyor. Birlikte daha güçlü bir Eskipazar için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
Yetkililer, ilçede sürdürülen çalışmaların planlı şekilde devam edeceğini ve hizmetlerin kesintisiz olarak vatandaşlara ulaştırılacağını bildirdi.

